Українець знову відмовився від фото з росіянами на на п'єдесталі Паралімпіади (фото)

Українець знову відмовився від фото з росіянами на на п'єдесталі Паралімпіади (фото)
Українець знову вклинився в "розборки" трьох росіян і на фініші, як і на першій дистанції, поступився лише Дмитру Сафронову, який встановив світовий рекорд.

Цвєтов, який запам'ятався тим, що відмовився обніматися з росіянами, знову піднявся на п'єдестал з тими ж представниками ПКР. Наш параатлет став другим у бігу на 200 метрів.

Про це інформує 24 канал.

Цього разу українець знову вклинився в "розборки" трьох росіян і на фініші, як і на першій дистанції, поступився лише Дмитру Сафронову, який встановив світовий рекорд.

Цвєтов не став зраджувати своїм принципам і під час нагородження знову відмовився від спільного фото з росіянами. До цього спортсмен не став фотографуватися з російськими атлетами після забігу 30 вересня на 100 метрів, в якому став другим.

Хтось бачить в цьому неповагу до конкурентів. А хтось бачить повагу до України. Кожному своє… З Україною в серці, – пояснив раніше свою позицію Ігор Цвєтов.

Російський легкоатлет, призер Паралімпійських ігор в Токіо Артем Калашян прокоментував вчинок українського бігуна Ігоря Цвєтова. Його слова наводить ТАСС.

Росіянин назвав поведінку суперника "негарною". "Стало неприємно", – розповів Калашян. При цьому російський спортсмен ні слова не згадав про агресію его країни проти України, та загибель 15 тисяч українців у війні на Донбасі.

Нагадаємо, що раніше український бігун Ігор Цвєтов, який виграв срібну нагороду на Паралімпіаді на дистанції 100 метрів, відмовився від фото з бігунами із ПКР під час церемонії нагородження.
 

Читайте також
Українець відмовився від фото з російськими спортсменами на нагородженні Паралімпіади (фото) Українець відмовився від фото з російськими спортсменами на нагородженні Паралімпіади (фото)
Українському спортсмену запропонували зробити традиційне фото призерів. Проте, він відмовився.
Український легкоатлет Цвєтов здобув "срібло" на Паралімпіаді-2020 Український легкоатлет Цвєтов здобув "срібло" на Паралімпіаді-2020
На Паралімпіаді у Токіо відбувся чоловічий фінал у бігу на дистанції 100 метрів у класі Т35. Українець майже зачепився за друге особисте "золото".
Українець Крипак здобув 5-те "золото" на Паралімпіаді-2020 Українець Крипак здобув 5-те "золото" на Паралімпіаді-2020
Максим Крипак побив український рекорд за кількістю титулів на Паралімпіадах та став найуспішнішим паралімпійцем в історії зібрної.
Loading...
Load next