Українець відмовився від фото з російськими спортсменами на нагородженні Паралімпіади (фото)

Українець відмовився від фото з російськими спортсменами на нагородженні Паралімпіади (фото)
Українському спортсмену запропонували зробити традиційне фото призерів. Проте, він відмовився.

Український бігун Ігор Цвєтов, який виграв срібну нагороду на Паралімпіаді на дистанції 100 метрів, відмовився від фото з бігунами із ПКР під час церемонії нагородження.

Про це повідомляє Суспільне. 

Цвєтов у фіналі 100-метрівки протистояв трьом бігунам із ПКР - Дмітрію Сафронову, Артєму Калашяну та Давіду Джатієву. Калашяна та Джатієва українець випередив, але Сафронову поступився у боротьбі за "золото".

Через деякий час після фінішу спортсмени вийшли на церемонію нагородження. На ній були присутніми усі три призери Паралімпіади у 100-метрівці - Сафронов, Калашян, а також Цвєтов.

Представники ПКР запропонували Цвєтову зробити фото призерів. Але український бігун від них відсторонився.

У підсумку бігуни з ОКР сфотографувалися удвох на церемонії нагородження. Цвєтова поруч із ними не було.

Нагадаємо, що українська легкоатлетка Ярослава Магучіх потрапила у скандал через фото з російською спортсменкою. Дівчата взяли свої прапори, міцно обіймалися і сфотографувалися.

Читайте також
Паралімпійські ігри-2020: Україна перебуває на 5 місці у медальному заліку Паралімпійські ігри-2020: Україна перебуває на 5 місці у медальному заліку
Українські паралімпійці успішно стартували на Іграх у Токіо. Зокрема, Україну представляють 143 спортсмени, які змагатимуться у 15 видах спорту.
Україна здобула чергове "золото" на Паралімпіаді-2020 Україна здобула чергове "золото" на Паралімпіаді-2020
Максим Кріпак - п'ятиразовий призер у Токіо. Український плавець здобув своє третє "золото" Паралімпіади-2020.
Український легкоатлет Цвєтов здобув "срібло" на Паралімпіаді-2020 Український легкоатлет Цвєтов здобув "срібло" на Паралімпіаді-2020
На Паралімпіаді у Токіо відбувся чоловічий фінал у бігу на дистанції 100 метрів у класі Т35. Українець майже зачепився за друге особисте "золото".
Loading...
Load next