"Потрапити на чемпіонат світу - це моя мрія": Петраков прокоментував матч збірної (відео)

"Потрапити на чемпіонат світу - це моя мрія": Петраков прокоментував матч збірної (відео)
Виконувач обов'язків головного тренера національної команди розповів про шанси на вихід на ЧС-2022.

Виконуючим обов'язки головного тренера збірної України Олександр Петраков бурхливими емоціями відреагував на нічию в матчі кваліфікації ЧС-2022 проти збірної Франції.

Він дав флеш-інтерв'ю каналам "Футбол 1,2,3".

64-річний фахівець налаштування підопічних на матч з Францією. А ще він подякував гравцям збірної за те, що прийняли його в команду. 

Хочу подякувати хлопцям за гру і за нічию. Шанси ще є, ми в грі. Після Казахстану було зібрання, ми поговорили. Я сказав Караваєву окремо, поговорив з ним, щоб не переживав. Як налаштовував хлопців?

Все спонтанно. Я завжди від душі говорю. Хлопці мене прийняли, хоча я чесно скажу, що дуже сильно переживав. Досвідчені хлопці, але вони мені відверто допомогли. Той же Ярмоленко або П'ятов. Дуже допомогли, всі мене прийняли, - сказав Петраков.

 Наставник "синьо-жовтих" висловив подяку попередньому тренерському штабу.

І хочу подякувати Андрію Шевченку і його штабу за все, що вони зробили за цей час. Вони дуже допомогли і мені, і хлопцям. Від хорошого відходити не потрібно. Звичайно, раніше хлопці за такою схемою майже не грали, - додав коуч.

Також Петраков розповів про шанси на успішне завершення кваліфікації.

Обіцяти нічого не буду. Але потрапити на чемпіонат світу - це моя мрія. Просто так у відборі брати участь мені не цікаво. Мені на ЧС хочеться. Я хлопцям кажу - на чемпіонаті світу класно. Прямо жити хочеться, коли ти туди потрапив, - завершив думку Петраков.

Нагадаємо, що вчора, 4 вересня, Україна вдруге зіграла у вересневому відбірковому циклі, а також це був другий матч під керівництвом в.о. головного тренера Олександра Петракова.

 Збірна України втримала результативну нічию з Францією. 

Читайте також
Відбір на чемпіонат світу-2022 з футболу: Україна зіграла внічию проти Франції (відео) Відбір на чемпіонат світу-2022 з футболу: Україна зіграла внічию проти Франції (відео)
В рамках поєдинку 5-го туру кваліфікації ЧС-2022 збірна України втримала результативну нічию з Францією.
"Незабутні 5 років життя": екстренер Шевченко звернувся до збірної України "Незабутні 5 років життя": екстренер Шевченко звернувся до збірної України
Шевченко побажав збірній успіху та подякував кожному її гравцю. Екстренер також заявив, що надалі буде палко підтримувати українську національну команду з футболу.
Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України
Відомо, що новий тренер очолить українську національну команду 17 серпня. Сергій Ребров, продовжить тренувати арабський "Аль-Айн".
Loading...
Load next