Відбір на чемпіонат світу-2022 з футболу: Україна зіграла внічию проти Франції (відео)

Відбір на чемпіонат світу-2022 з футболу: Україна зіграла внічию проти Франції (відео)
В рамках поєдинку 5-го туру кваліфікації ЧС-2022 збірна України втримала результативну нічию з Францією.

Вчора, 4 вересня, Україна вдруге зіграла у вересневому відбірковому циклі, а також це був другий матч під керівництвом в.о. головного тренера Олександра Петракова. У його дебютному матчі збірна зіграла внічию проти Казахстану - 2:2. Водночас Франція у попередньому матчі поділила очки з Боснією та Герцоговиною - 1:1.

Цього разу тренерський штаб збірної України провів серйозну ротацію складу. У трійці захисників з'явився Кривцов, на позицію лівого латераля перевели Миколенка (Соболь сів на лавку), а на протилежному фланзі Караваєва замінив Тимчик – вочевидь, його випустили під швидкісних нападників, а не через санкції в бік Сашка. В опорній зоні замість Зінченка поставили Степаненка, а в ролі лівого інсайда виставили Циганкова.

На 44-й хвилині матчу рахунок було відкрито. Француз Антоні Марсьяль вискочив віч-на-віч з Андрієм Пятовим, не обіграв воротаря. І Україна моментально вибігла в контратаку: Роман Яремчук протиснув суперника на правому фланзі, прострілив у штрафну, там захисник французів вибив м'яч прямо на ногу Миколі Шапаренку, який пробив з-за меж штрафного в один дотик - точно в дев'ятку, 1:0.

Зазначимо, що цей гол став першим для Миколи Шапаренка за збірну України в офіційних матчах.

Проте, на старті другого тайму Франція змогла швидко відігратися: Антоні Марсьяль на 50-й хвилині зрівняв рахунок ударом з кількох метрів, 1:1.

Читайте також
"Потрапити на чемпіонат світу - це моя мрія": Петраков прокоментував матч збірної (відео) "Потрапити на чемпіонат світу - це моя мрія": Петраков прокоментував матч збірної (відео)
Виконувач обов'язків головного тренера національної команди розповів про шанси на вихід на ЧС-2022.
Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України
Відомо, що новий тренер очолить українську національну команду 17 серпня. Сергій Ребров, продовжить тренувати арабський "Аль-Айн".
"Незабутні 5 років життя": екстренер Шевченко звернувся до збірної України "Незабутні 5 років життя": екстренер Шевченко звернувся до збірної України
Шевченко побажав збірній успіху та подякував кожному її гравцю. Екстренер також заявив, що надалі буде палко підтримувати українську національну команду з футболу.
Loading...
Load next