Мати проросійського бойовика влаштувалась в український виш (відео)

Мати проросійського бойовика влаштувалась в український виш (відео)
Жінка поширювала в соцмережах антиукраїнські публікації, а її син був проросійським бойовиком, який загинув під час визволення Бахмута.

Вчителька Ольга Чорна ще кілька років тому вона проводила пропагандистські заняття в ОРДО, а зараз вона викладає у місті Бахмут в Горлівському інституті іноземних мов. 

Про це повідомляє "Вільне радіо".

Вона також поширювала в соцмережах антиукраїнські публікації. А син жінки був проросійським бойовиком, який загинув під час визволення Бахмута.

Директор інституту Євгенія Білицька розповіла, що Ольга Чорна справді працює в них культорганізатором. Вона також додала, що не бачить ніяких перепон для працевлаштування жінки, а вирішувати ситуацію з Ольгою Чорною повинні правоохоронці, а не адміністрація вишу.

У мережі є відео так званого "міністерства інформації" самопроголошеної "республіки" на окупованій Росією частині Донбасу. Воно називається "Урок політінформації в МОУ № 5 міста Донецька". Там Ольга Чорна говорить пропагандистські висловлювання на тлі символіки псевдореспубліки.

На уроці вона каже учням, що "ми повинні знати, чим живе наша республіка".

Наразі Ольга Чорна викладає у Бахмуті – на українській території. Однак у її соцмережах багато пропагандистських публікацій. До речі, є також фото з забороненою в Україні символікою.

 

Читайте також
На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані
Поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я одного бійця – тяжкий, інших – задовільний.
Реалії "русского мира": як зараз виглядає Донецький аеропорт (відео) Реалії "русского мира": як зараз виглядає Донецький аеропорт (відео)
22 січня 2015 року "кіборги" відійшли з руїн нового терміналу Донецького аеропорту. Його оборона тривала з 26 травня 2014-го - понад 240 днів.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Loading...
Load next