Мер Одеси й голова ОДА заспівали з прихильниками Росії (відео)

Мер Одеси й голова ОДА заспівали з прихильниками Росії (відео)
Чиновники заспівали з артистами, які давно живуть в Росії та публічно підтримують окупацію українського Криму.

Голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький, міський голова Геннадій Труханов та колишній кандидат у мери від "Слуги народу", гуморист Олег Філімонов заспівали разом з артистами, які публічно підтримали агресію РФ проти України.

Про це повідомив одеський активіст Дем'ян Ганул у Facebook, оприлюднивши відповідний відеоролик.

Цьогоріч відому пісню Леоніда Утьосова "У Черного моря" присвятили Дню Одеси. Її співали чиновники та актори Нона Гришаєва та Юрій Стоянов. Обидва є вихідцями з Одеси, проте давно живуть в Росії й публічно підтримують окупацію українського Криму. Значаться у списках сайту "Миротворець" як особи, які заперечують російську агресію, відвідували окупований Крим та брали участь у пропагандистських заходах.

Активіст зазначив, що ролик вмикали під час святкування Дня міста на Потьомкінських сходах.

"Юрій Стоянов - регулярно відвідує окупований Крим та знімався у пропагандистському фільмі "Мост", який розповідає про те, як добре, що окупанти побудували кримський міст. Через свою антиукраїнську позицію мав заборону на в’їзд до України, яка десь зникла, попри регулярне порушення закону про перетин державного кордону.

Нона Гришаєва - постійно відвідує окупований півострів Крим, також проводила майстер-класи у окупованій Горлівці. Заявляє, що ніякої агресій Росії проти України немає, - пише Ганул.

Також активіст закликав владу в обличчі президента Володимира Зеленського відреагувати на вказані дії одеських чиновників і відсторонити їх від посад рішенням РНБО. 

Читайте також
Баста знову виступив в Україні: концерт в Одесі відбувся із порушеннями умов карантину (відео) Баста знову виступив в Україні: концерт в Одесі відбувся із порушеннями умов карантину (відео)
Фанати Басти намагалися опинитися ближче до сцени на якій співав їх кумир і активно брали участь в концерті. При цьому на заході усі присутні проігнорували карантинні обмеження, які введені в Україні задля запобігання поширення COVID-19 серед населення.
"Крим треба відвойовувати разом": історія кримської татарки, яка покинула окупований півострів "Крим треба відвойовувати разом": історія кримської татарки, яка покинула окупований півострів
Історія про сильну внутрішню боротьбу кримської татарки, яка покинула півострів після анексії Росією її домівки. Зараз жінка хвилюється за майбутнє своєї донечки й прагне, аби її дитина почувала себе вільною та не втрачала своєї ідентичності. Та найбільше її турбує питання: чому ж саме кримські татари проходять такі важкі випробування.
Ані Лорак їде в Україну: вона запланувала одразу два концерта в Одесі Ані Лорак їде в Україну: вона запланувала одразу два концерта в Одесі
Артистка заявила, що дуже сумувала за Україною і чекає зустрічі з прихильниками.
Loading...
Load next