Баста знову виступив в Україні: концерт в Одесі відбувся із порушеннями умов карантину (відео)

Баста знову виступив в Україні: концерт в Одесі відбувся із порушеннями умов карантину (відео)
Фанати Басти намагалися опинитися ближче до сцени на якій співав їх кумир і активно брали участь в концерті. При цьому на заході усі присутні проігнорували карантинні обмеження, які введені в Україні задля запобігання поширення COVID-19 серед населення.

Прихильник Путіна та російський виконавець Баста, якому намагались заборонити в'їзд в Україну та який підтримав окупацію Криму учора, 8 серпня, виступив із черговим концертом в одному із закладів Одеси. Проте, концерт скандального артиста відбувся із порушенням карантинних вимог - біля входу в клуб утворилася величезна черга, в якій люди не дотримувались соціальної дистанції та були без захисних масок.

Шанувальники реп-виконавця стояли близько один до одного та не дотримувалися дистанції. Про це стає відомо із відео, яке Баста сам опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Хлопаем вместе с Одессой! - підписав допис артист.

Зокрема, низка одеських активістів перед концертом обіцяли, що на виступ прийде "велика кількість патріотично налаштованих людей, які завчасно купили квитки на концерт". Вони мали поставити Вакуленку "незручні питання", однак на концерті їх так і ніхто не помітив.

Нагадаємо, що у 2017 році артист потрапив в "чорний список" Міністерства культури, як діяч, який становить загрозу національній безпеці України, оскільки відкрито підтримував анексію Криму та неодноразово його відвідував. 

Попри це він неодноразово відвідував Україну та Баста успішно виступив в Одесі 27 червня, попри погрози зірвати концерт.

Читайте також
Скандальний репер Баста знову планує приїхати в Україну з концертом Скандальний репер Баста знову планує приїхати в Україну з концертом
Скандальний російський репер Баста вкотре їде в Україну. Цього разу він виступить в Одесі 8 серпня.
Ані Лорак їде в Україну: вона запланувала одразу два концерта в Одесі Ані Лорак їде в Україну: вона запланувала одразу два концерта в Одесі
Артистка заявила, що дуже сумувала за Україною і чекає зустрічі з прихильниками.
В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму
У Київ приїхав російський репер Баста, який раніше відвідував територію окупованої автономної республіки й проти якого раніше діяла заборона через виступи та незаконне відвідування Криму.
Loading...
Load next