Українські ветерани зможуть скористатися необхідними їм сервісами у "Дії"

Українські ветерани зможуть скористатися необхідними їм сервісами у "Дії"
Українські ветерани з наступного року зможуть скористатися необхідними їм основними сервісами у "Дії". Сервісами матимуть змогу користуватися також і члени родин загиблих.

Українські ветерани з наступного року зможуть скористатися необхідними їм основними сервісами у "Дії". Так, в особистому кабінеті ветерани матимуть змогу замовляти ту чи іншу соціальну послугу з мобільного телефона, повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на своїй сторінці у Facebook.

В особистому кабінеті вони також матимуть змогу переглянути дані про статуси та пільги.

Українські ветерани зможуть скористатися своїми основними сервісами в Дії з наступного року. В особистому кабінеті вони матимуть змогу переглянути дані про статуси та пільги та замовити ту чи іншу соціальну послугу зі смартфона, - повідомив Шмигаль.

Голова уряду підкреслив, що сервіси для ветеранів стануть доступні понад мільйону українських воїнів:  учасникам Антитерористичної операції в Донбасі, учасникам Операції Об'єднаних сил, а також учасникам бойових дій на територіях інших держав.

Нагадаємо, на початку вересня в додатку у тестовому режимі запрацював сервіс, який дозволяє військовозобов’язаним, резервістам і призовникам онлайн змінити реєстрацію місця проживання. Зокрема,  "Дія "(скорочена фраза "Держава і я") – це застосунок, а також портал, які розробило Міністерство цифрової трансформації України.

Читайте також
"Дія" не працюватиме в Україні добу: проводиться оновлення адресних довідників "Дія" не працюватиме в Україні добу: проводиться оновлення адресних довідників
Мета оновлень – безпомилкове відображення належності населених пунктів до громад. В Дії запевнили, що працюють в турборежимі, щоб послуги відновилися якомога швидше.
Намагались поспілкуватись з Зеленським: затриманих на Черкащині ветеранів відпустили (відео) Намагались поспілкуватись з Зеленським: затриманих на Черкащині ветеранів відпустили (відео)
Черкаські правоохоронці затримали ветеранів російсько-української війни, які приїхали на відкриття артоб'єкт "Серце України" на Черкащині.
Відкриття ФОП в онлайн-режимі стане швидшим та простішим Відкриття ФОП в онлайн-режимі стане швидшим та простішим
Уряд запроваджує експериментальний проєкт, який дасть змогу отримувати реєстраційні послуги зі створення ФОП без участі державного реєстратора.
Loading...
Load next