У Дніпрі таксист змусив пасажира умитися зеленкою: той не заплатив за проїзд (відео 18+)

У Дніпрі таксист змусив пасажира умитися зеленкою: той не заплатив за проїзд (відео 18+)
Таксист наливав чоловіку зеленку у долоні, а той розмащував її обличчям та шиєю.

У Дніпрі чоловік не заплатив за поїздку у таксі, через що його змусили вмитися зеленкою. Про це повідомляє "Главком".

На відео видно, як хтось наливає йому у долоні зеленку, а він вимазує нею своє обличчя. Також присутні спонукають чоловіка натерти і шию. 

Невідомо, чи в чоловіка не було грошей, щоб розрахуватися, чи він вирішив покататися задарма, але фінал історії був для нього невтішним.

Ось у нас і з'явився ще один Шрек, – коментує ситуація один із таксистів.

Як повідомляє видання "Depo.Дніпро", це вже не перший випадок у місті. Нещодавно чоловік не заплатив за таксі й сам вилив собі на голову зеленку. 

 

Читайте також
COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео) COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео)
Український уряд прагне збільшити темпи вакцинації від коронавірусу. Для цього українцям вже почали пропонувати низку заохочень та привілеїв, таких як квитки на футбольні матчі, безкоштовний проїзд у громадському транспорті чи 50% знижки на поїздки у одному із сервісів таксі, який працює у 27 містах України.
Боротьба з коронавірусом: за час ковідних закупівель "наліво" витратили приблизно 35 млрд грн (відео) Боротьба з коронавірусом: за час ковідних закупівель "наліво" витратили приблизно 35 млрд грн (відео)
Аудитори Держаудитслужби за період дії "нових правил" нарахували порушень на 407 мільйонів гривень.
Скандальний День Незалежності України: російські гастролери та рекордні витрати на святкування (відео) Скандальний День Незалежності України: російські гастролери та рекордні витрати на святкування (відео)
Найдорожчий та найскандальніший в історії. Саме так можна охарактеризувати відзначення цьогорічного Дня Незалежності. Бюджет святкування перевершив усі попередні рекорди й нарешті можна підбити підсумки скільки влада витратила грошей на грандіозне святкування.
Loading...
Load next