Під Радою сталася бійка між підприємцями та правоохоронцями (відео)

Під Радою сталася бійка між підприємцями та правоохоронцями (відео)
Під Верховною радою сталася бійка. Учасники акції SaveФОП влаштували зіткнення з силовиками.

Під Верховною Радою сталася бійка між учасниками акції SaveФОП і правоохоронцями.

Про це повідомляє РБК-Україна.

За інформацію ЗМІ, бійка почалася після того, як лідер руху Saveфоп Сергій Доротич спробував через кордон поліції прорватися до будівлі парламенту. Його затримали правоохоронці.

УНІАН зазначає, що поліція Києва зараз збирає інформацію з цієї нагоди.

Сам Сергій Доротич повідомив ЗМІ, що зараз знаходиться в Печерському райвідділі поліції, куди його силою привезли з акції підприємців біля ВР.

Ми йшли на акцію. До мене підійшли поліцейські, скрутили, а перед цим я почув, як один з поліцейських сказав: "Уберите этого". Наразі мені кажуть, що я у статусі свідка за подіями, які відбулися ще 4 листопада минулого року. Також кажуть, що нібито на мене заведено оперативно-розшукову справу за перекриття вулиць. Жодної підозри впродовж цього року мені не оголошували. Також не викликали на допити. Я зараз очікую на свого адвоката. Думаю, що мене затримали, щоб зірвати нашу сьогоднішню акцію біля Верховної Ради, - сказав Доротич.

Також лідер руху запитав у поліцейського, чи може залишити відділ поліції, однак його не випускають.

Читайте також
Святкування Рош га-Шана в Умані: за добу зареєстрували 13 порушень (відео) Святкування Рош га-Шана в Умані: за добу зареєстрували 13 порушень (відео)
Хасиди в Умані протягом 6 – 8 вересня відзначають Рош га-Шана. З цієї нагоди до України прибули десятки тисяч паломників.
Деталі вибуху автомобіля у Дніпрі: у загиблих могли бути романтичні стосунки (відео) Деталі вибуху автомобіля у Дніпрі: у загиблих могли бути романтичні стосунки (відео)
У Дніпрі 15 вересня посеред вулиці вибухнула машина. Загинули дві людини – речниця ДСНС Дніпропетровської області Дарина Гречищева та інструктор долікарської допомоги Олексій Кавлак.
Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті
Стали відомі нові подробиці щодо справи трагічної смерті глави Кривого Рогу Костянтина Павлова.
Loading...
Load next