У Бердянську жінка знайшла понад 100 тисяч гривень на смітнику

У Бердянську жінка знайшла понад 100 тисяч гривень на смітнику
Жінці таки вдалося відшукати власника загублених грошей. Він назвав точну суму коштів, яка була у пакеті та навіть заплатив їй винагороду - 100 гривень.

У Бердянську, що у Запорізькій області жінка знайшла біля сміттєвого бака пакет, в якому було багато грошей - 110 тисяч гривень. Незвичайну знахідку біля сміттєвого бака виявила жінка, гроші ж були розділені канцелярськими гумками, а великі купюри акуратно лежали на одній купі. Про це написала на своїй сторінці у Facebook волонтерка й зоозахисниця Валентина Мамай.

Біля сміттєвого баку знайшли мішок грошей, хто назве точну суму, той поверне, - написала у дописі жінка.

Окрім цього, Валентина опублікувала фото зі знахідкою, де були в пачках великі купюри. Відомо, що пакет із грошима першою виявила на смітнику інша жінка, яка є безпритульною, й віддала його Мамай.

Зауважимо, що охочих назвати правильну суму виявилося досить багато, про що люди активно писали у коментарях. Згодом, власник грошей все ж таки з'явився. Він назвав правильну суму і без проблем отримав її назад, при цьому чоловік віддячив волонтерці, давши їй лише 100 гривень. Ймовірно, пакет з грошима випадково зачепили, коли викидали сміття.

Зокрема, у коментарях під дописом багато хто із користувачів наголошував, що вчинок волонтера заслуговує на повагу. Оскільки жінка могла залишити гроші собі або ж витратити знайдену сотню тисяч гривень на допомогу тваринам. 

Читайте також
Нанесення збитків на майже 18  мільйонів гривень: справу щодо Гладковського-старшого передали до суду Нанесення збитків на майже 18 мільйонів гривень: справу щодо Гладковського-старшого передали до суду
Експосадовця обвинувачують у завданні збитків державі на 17,44 мільйона гривень.
В Азовскому морі інфекція: у Бердянську відпочивальникам забороняють купатися В Азовскому морі інфекція: у Бердянську відпочивальникам забороняють купатися
У пробах морської води у місті Бердянськ було виявлено високу концентрацію збудників інфекційних захворювань.
Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву
З 1 червня цього року у Білорусі обласна рада депутатів Гомельської області, що межує з Україною, вирішила ввести місцевий збір за перетин кордону до України, Польщі та Литви. Зазначається, що такі нововведення пов'язані із поширенням COVID-19.
Loading...
Load next