Придбати й повернути квитки на потяг тепер набагато простіше: це можна зробити через чат-боти (відео)

Придбати й повернути квитки на потяг тепер набагато простіше: це можна зробити через чат-боти (відео)
Відтепер пасажирам УЗ в офіційному чат-боті у Viber та Telegram доступні квитки на всі поїзди далекого сполучення.

З 1 жовтня "Укрзалізниця" розпочала продавати та приймати на повернення квитки на всі поїзди далекого прямування через чат-боти у соціальних мережах Viber і Telegram.

Про це повідомили на сайті компанії.

З 1 жовтня пасажирам УЗ в офіційному чат-боті у Viber та Telegram доступні квитки на всі поїзди далекого сполучення, в тому числі на швидкісних та регіональних маршрутах, - йдеться у повідомленні. 

 У чат-боті є функції:

  • продажу та повернення квитків;
  • замовлення харчування;
  • відображення розкладу руху;
  • інформування про прибуття, запізнення поїзда, номер колії;
  • онлайн-табло.

До того ж через чат-бот можна оцінити якість поїздки, чистоту вагона та сервіс провідника і залишити зворотний зв’язок у спеціальній формі. 

Читайте також
У Запоріжжі зійшли з рейок кілька вантажних вагонів: затримуються пасажирські поїзди (відео) У Запоріжжі зійшли з рейок кілька вантажних вагонів: затримуються пасажирські поїзди (відео)
Через сходження вагонів кілька пасажирських рейсів курсуватимуть зміненим маршрутом.
Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео) Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео)
Провідники потягу нічого не знали про обставини та причини відсутності декількох вагонів. Пасажир припустив, що їх можуть ще зробити винними у цій ситуації.
На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото) На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото)
Це складне просідання ґрунту, внаслідок якого утворилася яма глибиною у 6 метрів. Яма за розмірами дуже велика — потрібно декілька машин гравію, щоб її засипати.
Loading...
Load next