Нещасний випадок на Київщині: потяг смертельно травмував чоловіка (ФОТО 18+)

Нещасний випадок на Київщині: потяг смертельно травмував чоловіка (ФОТО 18+)

У селі Устимівка, що на Білоцерківщині, потяг смертельно травмував 56-річного чоловіка.

Про це повідомляє поліція Київщини.

Відомо, що чоловік отримав травми несумісні з життям. До поліції звернувся машиніст вантажного потягу.

Пішохід в момент руху транспорту проходив близько до колій. В результаті контакту з потягом, у чоловіка ампутовано кінцівку та виявлено множинні травми голови та тіла. Від отриманих травм 56-річний чоловік помер.

Поліцейські Київщини звертаються до громадян бути уважними поблизу залізничних колій та слідкувати за сигналами руху залізничного транспорту!, - наголосили в поліції.

Нагадаємо, На Одещині черговий віськом попався на хабарі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото) На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото)
Це складне просідання ґрунту, внаслідок якого утворилася яма глибиною у 6 метрів. Яма за розмірами дуже велика — потрібно декілька машин гравію, щоб її засипати.
У Запоріжжі зійшли з рейок кілька вантажних вагонів: затримуються пасажирські поїзди (відео) У Запоріжжі зійшли з рейок кілька вантажних вагонів: затримуються пасажирські поїзди (відео)
Через сходження вагонів кілька пасажирських рейсів курсуватимуть зміненим маршрутом.
Придбати й повернути квитки на потяг тепер набагато простіше: це можна зробити через чат-боти (відео) Придбати й повернути квитки на потяг тепер набагато простіше: це можна зробити через чат-боти (відео)
Відтепер пасажирам УЗ в офіційному чат-боті у Viber та Telegram доступні квитки на всі поїзди далекого сполучення.
Loading...
Load next