"Картопля за ціною золота": в Донецьку бойовики влаштували новий "апокаліпсис" (відео)

"Картопля за ціною золота": в Донецьку бойовики влаштували новий "апокаліпсис" (відео)
Ціни на картоплю в окупованому Донецьку майже вчетверо вищі, ніж на підконтрольній Україні території.

В окупованому Донецьку ціна на картоплю злетіла за тиждень до 100-120 російських рублів (близько 37 гривень) за кілограм.

Про це повідомив журналіст, представник України на переговорах ТКГ Денис Казанський у своєму відеоблозі "Росія влаштувала картопляний апокаліпсис в Донецьку. Картопля вже за ціною золота".

Він зазначив, що на підконтрольній Україні території таку ж картоплю продають всього по 8-10 гривень. Жителі ОРДЛО обговорювали проблему в соцмережах, а "місцева влада" спочатку ігнорувала її, запевняє журналіст. Та згодом пропагандисти випустили сюжет, в якому визнали величезні темпи подорожчання картоплі.

Примітно, що "причинами" такого явища продавці на ринку назвали розмитнення картоплі, яку везуть з Росії. Також люди звинувачують у сформованій ситуації "владу", яка вимагає від них платити "податки".

Одна з продавчинь розповіла, що до неї приїжджала в гості сестра з Санкт-Петербурга, та заявила, що ціни в окупованому місті втричі вище, ніж в Пітері. 

 

Читайте також
"Проходить експеримент по возз'єднанню": у РФ про долю окупованого Донбасу (відео) "Проходить експеримент по возз'єднанню": у РФ про долю окупованого Донбасу (відео)
За словами депутата Держдуми, в майбутньому Росія має намір поділити ОРДЛО на "мажоритарні округи".
Справа збитого МН17 над Донбасом: нідерландські слідчі готові приїхати в Україну Справа збитого МН17 над Донбасом: нідерландські слідчі готові приїхати в Україну
Група нідерландських прокурорів та слідчих готові приїхати в Україну для напрацювання кроків у справі збитого малазійського Боїнга МН17.
Росія розпочинає масштабні військові навчання на території окупованого Криму Росія розпочинає масштабні військові навчання на території окупованого Криму
Російські навчання відбудуться на 20 полігонах та триватимуть з 9 серпня до 15 вересня.
Loading...
Load next