"Проходить експеримент по возз'єднанню": у РФ про долю окупованого Донбасу (відео)

"Проходить експеримент по возз'єднанню": у РФ про долю окупованого Донбасу (відео)
За словами депутата Держдуми, в майбутньому Росія має намір поділити ОРДЛО на "мажоритарні округи".

У партії "Єдина Росія" розповіли про подальшу долю окупованих українських територій. Про це повідомляє журналіст і представник України в ТКГ Денис Казанський у своєму Telegram-каналі. 

Депутат Держдуми РФ від цієї партії Дмитро Саблін, перебуваючи в окупованому Донецьку, заявив, що в ОРДЛО "проходить експеримент по возз'єднанню території з Росією"

На наступних виборах до Державної Думи тут будуть зроблені мажоритарні одномандатні округи. Вони зараз не можуть бути зроблені, тому що поки не вистачає жителів, які мають паспорти для окремого округу, - заявив російський депутат.

Він додав, що таких "округів" в ОРДЛО може бути два-три.

Ось така "громадянська війна" ... Найдивовижніше, що на тлі таких заяв Кремль продовжує звинувачувати Україну в невиконанні Мінських угод. Яким чином з цими угодами співвідноситься "експеримент по возз'єднанню" ОРДЛО з Росією представники Кремля, як зазвичай, не уточнюють, - пише Казанський

Зазначимо, що раніше ЦВК РФ схвалила залучення жителів ОРДЛО з російськими паспортами до електронного голосування на парламентських виборах в РФ, які відбудуться 17-19 вересня 2021 року.

Читайте також
Баста знову виступив в Україні: концерт в Одесі відбувся із порушеннями умов карантину (відео) Баста знову виступив в Україні: концерт в Одесі відбувся із порушеннями умов карантину (відео)
Фанати Басти намагалися опинитися ближче до сцени на якій співав їх кумир і активно брали участь в концерті. При цьому на заході усі присутні проігнорували карантинні обмеження, які введені в Україні задля запобігання поширення COVID-19 серед населення.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
В окупованому Криму на виборчу дільницю прийшов чоловік у костюмі коня (відео) В окупованому Криму на виборчу дільницю прийшов чоловік у костюмі коня (відео)
17 вересня у Росії стартували вибори, на яких люди обиратимуть депутатів Держдуми, а також вищих посадових осіб суб'єктів країни.
Loading...
Load next