Футболістки львівських "Карпат" уперше виграли в чемпіонаті України серед жіночих команд (відео)

Футболістки львівських "Карпат" уперше виграли в чемпіонаті України серед жіночих команд (відео)
Перша перемога жіночих "Карпат". Львівські футболістки вдома приймали "Атекс" із Києва. І нарешті у новому сезоні змогли здобути три очки.

Жіночі "Карпати" у 8-му турі Вищої ліги вдома перемогли київський "Атекс" 3:1. Наступну гру зіграють на виїзді з ковалівським "Колосом".

Цього разу з карпатівками перемога сталася. 3:1 з київським "Аттексом" і перші три очки в активі.

Дуже довго ми чекали цю перемогу. Попередні ігри нам не вдавалися, але сьогодні вийшли сконцентровані. І намагалися використовувати кожен момент, - поділилася гравчиня ПЖФК "Карпати" Тетяна Вишневська.

Перемогу і голи присвятили директорці клубу Надії Стеці!

Привітали її (директорку) з народженням сина. І присвятили їй гол, - сказала Тетяна Вишневська. 

Відкрила рахунок Надія Чайка, далі свій перший гол у професійній кар'єрі забила 15-річна Олександра Смаль, а в другому таймі третій м'яч закотила у ворота суперників Юлія Зубар.

Дуже рада, що забила. В першому таймі було легше, ми були свіжіші. Поле штучне - ми тренувались на траві. Тому було важко у першому таймі, а в другому ще важче, -  зізнається гравчиня ПЖФК "Карпати" Юлія Зубар

Та в другому таймі голів від карпатівок більше не було. Натомість більш активно почав атакувати "Атекс". І врешті їм вдалось забити. 

Тренерка нас зарядила, ми вийшли більш зібрані, більш налаштовані на гру і хотіли вирівняти рахунок, або й навіть виграти, - розповіла гравчиня ЖФК "Атекс" Марія Клімчук.

Матч з "Атексом" міг би не відбутись. На нього збирали кошти від вболівальників і всіх охочих допомоти команді, і врешті напередодні гри на зв'язок вийшов німецький спонсор ПЖФК "КАРПАТИ" Даніель Лойтз.

Кошти на гру в понеділок, тобто на сьогоднішню гру він надав. Сподіваємось, що і надалі буде надавати фінансування. Виявляється в нього були проблеми зі здоров'ям.  Зараз його стан покращився і він знову вийшов на зв'язок, - зазначила Тетяна Вишенська.

Поки клуб має кошти, щоб продовжувати тренувальний процес та поїхати на виїзну гру з ковалівським "КОЛОСОМ" 9-го жовтня. І хоча це ще не означає повного розв'язання проблеми з фінансуванням футболістки не втрачають надії та радіють перемозі.

Я думаю це не остання наша перемога у цьому сезоні, - наголосила Вишенська. 

 

Читайте також
"Два блискучих голи": Зеленський привітав збірну України з перемогою на Євро-2020 "Два блискучих голи": Зеленський привітав збірну України з перемогою на Євро-2020
Президент України Володимир Зеленський привітав збірну України з першою перемогою на Євро-2020. У матчі із Північною Македонією українські гравці здобули перемогу для України і закінчили "поєдинок" із рахунком 2:1.
Перемога України: матч з Північною Македонією завершився з рахунком 2:1 Перемога України: матч з Північною Македонією завершився з рахунком 2:1
Збірна України здобула першу перемогу на чемпіонаті Євро-2020. Матч зі збірною Північної Македонії закінчився з рахунком 2:1, на користь України.
Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0 Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0
Збірна України з футболу здобула перемогу з рахунком 4:0 в останньому підготовчому матчі перед Євро-2020. Матч між Україною та Кіпром закінчився перемогою, на користь української збірної.
Loading...
Load next