Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0

Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0
Збірна України з футболу здобула перемогу з рахунком 4:0 в останньому підготовчому матчі перед Євро-2020. Матч між Україною та Кіпром закінчився перемогою, на користь української збірної.

Товариський поєдинок збірної України проти національної команди Кіпру, зіграний сьомого червня в Харкові, став останньою репетицією для команди Шевченка перед вильотом на чемпіонат Євро-2020, який триватиме з 11 червня до 11 липня.

Цей матч українська команда провела у новій формі, що була презентована напередодні.

Кількість забитих голів українськими футболістами:

  • На 37 хвилині рахунок стає 1:0. Зубкова у штрафному майданчику збивають, і суддя вилучає гравця збірної Кіпру та ставить пенальті. З 11 метрів Андрій Ярмоленко забив гол - 1:0.
  • На 45 хвилині Україна забиває другий гол і знову з пенальті. Цього разу у ворота противника влучив Зінченко - 2:0
  •  На 59 хвилині після Зінченко з пари метрів у ворота збірної Кіпру забиває свого другого гола за матч - 3:0.
  • На 65-й хвилині українці забивають четвертий гол. Ярмоленко вдарив і м'яч зрикошетив від спини захисника та залетів у кут воріт - 4:0.

Україна - Кіпр - 4:0

Голи: Ярмоленко, 37, пенальті, 65, Зінченко, 45+2, пенальті, Яремчук, 59

Україна: П'ятов, Соболь, Матвієнко (Караваєв, 61), Кривцов, Забарний, Зінченко, Макаренко (Степаненко, 46), Малиновський (Судаков, 67), Зубков (Марлос, 46), Яремчук (Бєсєдін, 67), Ярмоленко (Шапаренко, 70)

Кіпр: Панаї, Янну, Сотеріу, Каро, Авраам (Кусулос, 46), Кіріаку (Захаріу, 69), Артиматас, Панайоту, Папулис (Кастанос, 61), Іліа (Христофі, 46), Піттас

Вилучення: Панайоту, 36

Зазначимо, що підготовчий збір "синьо-жовтих" завершено. Вже сьогодні, 8 червня, команда вирушає до Бухареста, де буде базуватися під час Євро-2020. Стартують на турнірі українці 13 червня грою з Нідерландами в Амстердамі.

Нагадаємо, що спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) схвалила форму збірної України для виступу на Чемпіонаті Європи - Євро-2020, попри протести Російської Федерації та заяви про те, що у новій формі "закладений конфлікт".

Читайте також
"Два блискучих голи": Зеленський привітав збірну України з перемогою на Євро-2020 "Два блискучих голи": Зеленський привітав збірну України з перемогою на Євро-2020
Президент України Володимир Зеленський привітав збірну України з першою перемогою на Євро-2020. У матчі із Північною Македонією українські гравці здобули перемогу для України і закінчили "поєдинок" із рахунком 2:1.
Перемога України: матч з Північною Македонією завершився з рахунком 2:1 Перемога України: матч з Північною Македонією завершився з рахунком 2:1
Збірна України здобула першу перемогу на чемпіонаті Євро-2020. Матч зі збірною Північної Македонії закінчився з рахунком 2:1, на користь України.
Жиру: були приголомшені пропущеним м'ячем від України Жиру: були приголомшені пропущеним м'ячем від України
24 березня збірна України провела матч кваліфікації чемпіонату світу-2022 проти Франції.
Loading...
Load next