Збірна України перемогла команду Фінляндії у матчі відбору ЧС-2022 (відео)

Збірна України перемогла команду Фінляндії у матчі відбору ЧС-2022 (відео)
Збірна України здобула довгоочікувану перемогу у відборі на Чемпіонат світу в групі D, яка також стала дебютною перемогою під керівництвом наставника Олександра Петракова.

Збірна України перемогла Фінляндію з рахунком 2:1 і зберегла друге місце в групі у відборі на чемпіонат світу-2022 з футболу. Зокрема, поєдинок був ключовим як для українців, так і для фінів у цьому відборі. Вже на 4-й хвилині Ярмоленко отримав м'яч метрів в 25 від воріт фінів, підробив під неробочу праву ногу і зарядив точно в кут рамки Градецкі-1:0.

Другим забитим м’ячем відзначився Роман Яремчук, який вивів “синьо-жовтих” вперед на 34-й хвилині.

Зокрема, наприкінці матчу Фінляндія намагалася влаштувати фінальний штурм та створила кілька напружених моментів біля воріт України, але забити так і не зуміла. Внаслідок цього, у підсумку Україна здобула важку перемогу та з вісьмома очками посідає друге місце у групі D.

Проте, на друге місце все ще претендують  збірні Боснії та Герцеговини і Фінляндії. Внаслідок цього на українців чекають ще дві гри – обидві проти боснійців, перша з них відбудеться у Львові уже 12 жовтня. Водночас у збірної Фінляндії (як і збірної Боснії та Герцеговини) у запасі ще три гри – проти боснійців, французів та казахів.

Читайте також
Україна - Фінляндія: Петраков визначився із складом команди на матч кваліфікації до ЧС-2022 (відео) Україна - Фінляндія: Петраков визначився із складом команди на матч кваліфікації до ЧС-2022 (відео)
Наразі українська збірна посідає в групі 2-е місце, маючи однакову кількість очок з фінами. Лідирує в групі Франція. Збірній України залишилося зіграти ще три поєдинки, два з яких вона проведе у жовтні.
"Два блискучих голи": Зеленський привітав збірну України з перемогою на Євро-2020 "Два блискучих голи": Зеленський привітав збірну України з перемогою на Євро-2020
Президент України Володимир Зеленський привітав збірну України з першою перемогою на Євро-2020. У матчі із Північною Македонією українські гравці здобули перемогу для України і закінчили "поєдинок" із рахунком 2:1.
Перемога України: матч з Північною Македонією завершився з рахунком 2:1 Перемога України: матч з Північною Македонією завершився з рахунком 2:1
Збірна України здобула першу перемогу на чемпіонаті Євро-2020. Матч зі збірною Північної Македонії закінчився з рахунком 2:1, на користь України.
Loading...
Load next