"Попереду Боснія": Петраков прокоментував першу перемогу збірної України (відео)

"Попереду Боснія": Петраков прокоментував першу перемогу збірної України (відео)
Головний тренер збірної України з футболку заявив, що ця перемога нічого не буде варта, якщо не вдасться обіграти Боснію.

Вчора, 9 жовтня, українська збірна з футболку на виїзді перемогла команду Фінляндії у кваліфікації ЧС-2022. Наставник синьо-жовтих прокоментував свою першу перемогу на чолі національної команди. 

Слова Петракова наводять телеканали "Футбол 1,2,3". 

Я вже про Боснію думаю. Ця перемога нічого не буде варта, якщо не обіграємо Боснію. Вони сьогодні Казахстан здолали, і я вже думаю тільки про наступного суперника. Склад? Вважаю, що це оптимальний зараз склад. Молоді поступово стукають в основу - Корнієнко, Булеца. Коля Шапаренко молодець, добре відіграв. Молодці, - сказав Петраков.

Наставник збірної зазначив, що задоволений грою української команди. 

Всі молодці. Хлопцям подобається той футбол, який я хочу бачити, але цей футбол дуже енергозатратний. Хлопці всю гру пресингували, всю гру бігали, - додав коуч.

Петраков розповів, що під час гри підбадьорював Ярмоленка, як сина. Оскільки той не впевнений був, що зможе зіграти довгий період у матчі, оскільки його вдарили по спині під час гри. 

 Я його як сина підбадьорював: "Давай, Андрюша, тримайся". Зараз летимо додому, буду дивитися матч Боснії в літаку. Скажу хлопцям зараз: "Вітаю, забули перемогу, попереду Боснія, - завершив Петраков.

Нагадаємо, що збірна України перемогла Фінляндію з рахунком 2:1 і зберегла друге місце в групі у відборі на чемпіонат світу-2022 з футболу. Зокрема, поєдинок був ключовим як для українців, так і для фінів у цьому відборі. Вже на 4-й хвилині Ярмоленко отримав м'яч метрів в 25 від воріт фінів, підробив під неробочу праву ногу і зарядив точно в кут рамки Градецкі-1:0.

Читайте також
Україна - Фінляндія: Петраков визначився із складом команди на матч кваліфікації до ЧС-2022 (відео) Україна - Фінляндія: Петраков визначився із складом команди на матч кваліфікації до ЧС-2022 (відео)
Наразі українська збірна посідає в групі 2-е місце, маючи однакову кількість очок з фінами. Лідирує в групі Франція. Збірній України залишилося зіграти ще три поєдинки, два з яких вона проведе у жовтні.
"Він сказав, що образився": Петраков розповів про конфлікт з Маліновським "Він сказав, що образився": Петраков розповів про конфлікт з Маліновським
Олександр Петраков зазначив, що у нього були дві розмови з Маліновським. Одна - перед матчем з Казахстаном, де гравець з розумінням поставився до рішення тренера. Інша - перед грою з Францією, коли футболіст образився на відсутність у стартовому складі.
Футболіст Зубков не зіграє більше за збірну України на Євро-2020 Футболіст Зубков не зіграє більше за збірну України на Євро-2020
Зубков зіграв на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу всього 12 хвилин.
Loading...
Load next