У метро Харкова машиніст побив пасажира: чоловіка відсторонили від роботи (відео)

У метро Харкова машиніст побив пасажира: чоловіка відсторонили від роботи (відео)
На одній зі станцій в салон метро увійшов розгніваний машиніст метро і почав бити нетверезого чоловіка. Решта людей просто спостерігали за тим, що відбувається.

У Харкові в метро машиніст у вагоні поїзда побив чоловіка, який розпивав пиво, чіплявся до інших пасажирів і бешкетував у салоні. На опублікованому у мережі відео помітно, як чоловік у формі машиніста наносить удари іншому - машиніст бив по голові та тулубу пасажира із пластиковою пляшкою, схожою на пивну. При цьому інші пасажири ніяким чином не втручаються у бійку.

Відомо, що конфлікт трапився ввечері 15 жовтня на станції "Проспект Гагаріна" Холодногірсько-Заводської лінії, повідомляється у Telegram-каналі "Харьков 1654".

Увага! На ролику присутні сцени насильства і звучить нецензурна лайка!

Відомо, що поліція вже проводить перевірку щодо відеоролика у якому зображена бійка в метро Харкова. Про це повідомили у пресслужбі харківської поліції.

16 жовтня до відділу поліції в метрополітені ГУНП в Харківській області надійшов рапорт співробітника поліції про те, що в мережі Інтернет виявлено відео, на якому машиніст електропоїзду б’є невідомого чоловіка, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, після конфлікту постраждалий пішов з місця подій. Причина конфлікту між чоловіками наразі невідома. 

Інформація про подію зареєстрована у Єдиному обліку відділу поліції в метрополітені. Причини і всі обставини події встановлюються, - додали у пресслужбі поліції Харківської області.

За інформацією кореспондента "Суспільне"  машиніста після бійки відсторонили від роботи, а також триває службова перевірка.

Читайте також
У Харкові іноземець кинувся під потяг у метро (відео) У Харкові іноземець кинувся під потяг у метро (відео)
У Харкові іноземець кинувся під потяг метро, ймовірно, спробувавши вчинити самогубство, однак на щастя машиніст потяга встиг вчасно загальмувати.
"Крав цибулю та капусту з чужого городу": ексмера Чорткова спіймали на крадіжці (відео) "Крав цибулю та капусту з чужого городу": ексмера Чорткова спіймали на крадіжці (відео)
Правоохоронці, які виїжджали на місце були здивовані поясненнями колишнього мера - чоловік заявив, що просто переплутав городи.
Loading...
Load next