У Харкові іноземець кинувся під потяг у метро (відео)

У Харкові іноземець кинувся під потяг у метро (відео)
У Харкові іноземець кинувся під потяг метро, ймовірно, спробувавши вчинити самогубство, однак на щастя машиніст потяга встиг вчасно загальмувати.

На станції метро "Олексіївська" в Харкові іноземець стрибнув на рейки під потяг метро. Про інцидент та ймовірне самогубство чоловіка повідомляють місцеві Telegram-канали, одним з яких є канал "Труха Харків".

На щастя, машиніст встиг загальмувати. Неадеквата пов'язали в наручники і повели..., - йдеться у дописі.

У пресслужбі Комунального підприємства  "Харківський Метрополітен" повідомили, що інцидент стався на станції "Олексіївська" учора, 31 травня, напередодні о 21:18. 

Наразі з пасажиром працюють правоохоронці. На графік руху поїздів вказана подія не вплинула, - повідомила пресслужба Харківського Метрополітену.

Читайте також
У метро Харкова машиніст побив пасажира: чоловіка відсторонили від роботи (відео) У метро Харкова машиніст побив пасажира: чоловіка відсторонили від роботи (відео)
На одній зі станцій в салон метро увійшов розгніваний машиніст метро і почав бити нетверезого чоловіка. Решта людей просто спостерігали за тим, що відбувається.
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
Побив і намагався зґвалтувати: у СІЗО помер чоловік який у потязі напав на Анастасію Лугову Побив і намагався зґвалтувати: у СІЗО помер чоловік який у потязі напав на Анастасію Лугову
У слідчому ізоляторів, 13 квітня помер чоловік, який влітку минулого року напав на журналістку Анастасію Лугову у потягу "Маріуполь-Київ". Обвинувачений у злочині помер у лікарні, куди його госпіталізували зі слідчого ізолятора.
Loading...
Load next