YouTube більше не збирається трансювати дітям низькоякісні ролики

YouTube більше не збирається трансювати дітям низькоякісні ролики
YouTube перестане монетизувати «дитячі» канали, контент яких визнає низькоякісним.

Про це повідомляє zn,ua.

Існує активна спільнота дітей та творців сімейного контенту, які створюють високоякісний продукт. І ми хочемо впевнитись, що нагороджуємо саме цих авторів. Ми встановлюємо більш високу планку того, які канали можуть заробляти на YouTube, - йдеться у блозі відеоплатформи.

Починаючи з листопада, втратити монетизацію можуть канали, які публікують, зокрема, «відверто рекламний» або «заохочуючий погану поведінку» контент.

Ми зв'язалися з авторами, яких це може стосуватися, щоб допомогти їм виправитися до того, як ці зміни набудуть чинності. Наша мета - створити безпечне та корисне середовище для сімей, винагороджувати надійних авторів, які створюють високоякісний контент для дітей та всієї родини, - кажуть у YouTube.

Ярина Самарик - pravdatutnews.com  

Читайте також
Україна входить до трійки світових лідерів серед постачальників дитячої порнографії Україна входить до трійки світових лідерів серед постачальників дитячої порнографії
В Україні за рік майже на третину зросла кількість сексуальних злочинів, при цьому ж Україна потрапила у топ-3 лідерів-постачальників дитячої порнографії серед країн світу.
Youtube прибере лічильник дизлайків, але кнопку для них залишить (відео) Youtube прибере лічильник дизлайків, але кнопку для них залишить (відео)
Тепер кількість негативних відгуків будуть бачити лише автори контенту.
На території заповідника «Розточчя» створили табір для дітей-переселенців (відео) На території заповідника «Розточчя» створили табір для дітей-переселенців (відео)
Діти побували на заняттях з акторської майстерності у театрі ім. Леся Курбаса, подивитися на динозаврів у парку розваг «Уруру» та побувати у майстерні професій 
Loading...
Load next