Хлопцю, що створив фейкову дію, Мінцифра запропонувала роботу

Хлопцю, що створив фейкову дію, Мінцифра запропонувала роботу
Пропозиція Мінцифри не звільняє 21-річного хлопця від відповідальності за підробку програми.

Про це повідомляють у КорреспонденТ.net.

Хлопцеві, який розробив фейкову програму Дія, запропонували пройти стажування в Міністерстві цифрової трансформації. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін.

Кіберполіція швидко знайшла хакера-самоучку, який нещодавно створив фейкову Дію. Також швидко ми познайомили його з Міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим. Хлопцю запропонували викупити свою провину і постажуватися в Міністерстві, - йдеться у повідомленні.

Проте пропозиція Мінцифри не звільняє хлопця від відповідальності за підробку програми.

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
Шантаж коханця закінчився вироком суду Шантаж коханця закінчився вироком суду
Жовтневий районний суд Маріуполя Донецької області покарав жінку за вимагання грошей.
Нові дорожні знаки вже з 1 листопада стоятимуть на дорогах України: як вони виглядатимуть Нові дорожні знаки вже з 1 листопада стоятимуть на дорогах України: як вони виглядатимуть
З 1 листопада набувають чинності зміни до правил дорожнього руху. В Україні з'являться нові знаки.
Розкрадання бюджетних коштів з фонду соцвиплат: збитки становлять понад 5 мільйонів гривень Розкрадання бюджетних коштів з фонду соцвиплат: збитки становлять понад 5 мільйонів гривень
Служба безпеки України в Одеській області блокувала масштабне розкрадання бюджетних коштів, призначених для соціальних виплат. Збитки держави через незаконне призначення допомоги становлять понад 5 мільйонів гривень.
Loading...
Load next