Робопси динамічно станцювали під The Rolling Stones

Робопси динамічно станцювали під The Rolling Stones
Роботи-пси від компанії Boston Dynamics показали, як вміють танцювати під музику гурту The Rolling Stones.

The Rolling Stones і Boston Dynamics разом створили нове музичне відео, оскільки група роботів Spot імітує Міка Джаггера, Кіта Річардса, Чарлі Воттса і Ронні Вуда, щоб відтворити нову сучасну версію культового треку гурту «Start Me Up» 1981 року, яка цього місяця відзначає своє 40-річчя.

Це партнерство також знаменує собою перший раз, коли Boston Dynamics відтворила музичне відео таким чином, про це повідомляє TechEBlog.

Придбавши Boston Dynamics і забезпечивши провідну присутність у сфері робототехніки, [Hyundai] Group робить ще один важливий крок до своєї стратегічної трансформації в постачальника рішень для розумної мобільності. Щоб стимулювати цю трансформацію, Група інвестувала значні кошти в розвиток технологій майбутнього, включаючи автономне водіння, штучний інтелект (AI), міську повітряну мобільність (UAM), розумні фабрики та роботів, — сказав Hyundai.

Для тих, хто не знає, Hyundai Motor Group придбала Boston Dynamics ще в червні цього року, що дозволило кожній компанії використовувати відповідні переваги один одного у виробництві, логістиці, будівництві та автоматизації. Hyundai прагне створити ланцюжок створення цінності для робототехніки, будь то виробництво компонентів роботів або інтелектуальні логістичні рішення, підтримуючи при цьому постійне розширення лінійки продуктів Boston Dynamics.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
Черговий скандал через російських музикантів, цього разу їх запросили на "Файне місто" Черговий скандал через російських музикантів, цього разу їх запросили на "Файне місто"
На фестиваль "Файне місто", який відбудиться наприкінці липня у Тернополі запросили російські гурти. Самі ж організатори поки що не коментують шквал обурень.
Російська реперка Instasamka вигнала фаната з концерту у Києві (відео) Російська реперка Instasamka вигнала фаната з концерту у Києві (відео)
Російська реперка вже неодноразово втрапляла у скандали через свою неадекватну та хамовиту поведінку. Раніше Instasamka принизила візажистів, які прийшли до неї додому через спізнення. Дівчина демонстративно викинула їхні речі у під'їзд та обізвала обслуговуючим персоналом, який нічого не вартий.
Loading...
Load next