Російська реперка Instasamka вигнала фаната з концерту у Києві (відео)

Російська реперка Instasamka вигнала фаната з концерту у Києві (відео)
Російська реперка вже неодноразово втрапляла у скандали через свою неадекватну та хамовиту поведінку. Раніше Instasamka принизила візажистів, які прийшли до неї додому через спізнення. Дівчина демонстративно викинула їхні речі у під'їзд та обізвала обслуговуючим персоналом, який нічого не вартий.

В одному з клубів Києва в неділю, 5 вересня, відбувся виступ скандальної російської реп-виконавиці та блогерки - Instasamka (справжнє ім'я дівчини - Дар'я Зотєєва). Виконавиця неабияк розлютила українських шанувальників, оскільки влаштувала скандал та вигнала з концерту одного із своїх фантів, аргументуючи своє рішення тим, що їй не сподобалась як був одягнений хлопець, йдеться у Telegram-каналі "Телеканал Київ".

Під час концерту блогерка перервала свій виступ та заявила зі сцени: "У мене є одна людина, яка мені не подобається в залі. Можна його вивести на***? .. Ти, в панамці білій у******ой, забирайся на**** звідси. Іди або сам, або тебе за шкірку на**** звідси викинуть".

Варто зазначити, що жоден присутній в залі не заступився за хлопця, а навіть навпаки - шанувальники скандальної реп-виконавиці підтримали її у такому рішенні. Після цього хлопець, який заплатив гроші за квиток, розвернувся та вирішив самостійно покинути концерт.

Після цього Instasamka зі сцени радісно заявила: "Мінус один. Продовжуємо".

Згодом, українці у мережі Facebook поділились своїми думками так коментарями щодо такої поведінки російської артистки:

  • "Для чого ми пускаємо в Україну біосміття? На**** з України треба подібне сміття. Хай воно там кваситься на своїх болотах".
  • Ото москальська дурепа. А наші люди не ліпші.
  • Глядачі її теж варті.
  • Ганьба СБУ, ганьба прикордонникам, які пустили до Нас цю гидоту!!!!
  • Ганьба всім присутнім! І не тільки тому, що прийшли на це збіговисько! Ганьба за те, ще не заступилися за свого.

Зазначимо, що квитки на концерт Instasamka коштували близько 500 гривень.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика.

Нагадаємо, раніше львівська блогерка назвала рідне місто "дірою" та втрапила в скандал. Дівчина, яка має понад 20 тисяч підписників, виклала ролик, у якому образила місто, при цьому говорила дівчина російською мовою.

Згодом, на іншому ролику вона вже українською пояснила свою "позицію" тим, що у Львові "люди трішечки дикі". Відео можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
Розпочали продаж квитків: Моргенштерн знову зібрався в Україну з концертами (відео) Розпочали продаж квитків: Моргенштерн знову зібрався в Україну з концертами (відео)
Раніше виконавця внесли у список осіб, що загрожують національній безпеці України. Відповідно, йому заборонили в'їзд, а СБУ тим часом пояснила, що таке рішення прийняли через те, що Моргенштерн пропагує культ насильства та жорстокості, а також вживає й поширює наркотики.
В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму
У Київ приїхав російський репер Баста, який раніше відвідував територію окупованої автономної республіки й проти якого раніше діяла заборона через виступи та незаконне відвідування Криму.
Баста знову виступив в Україні: концерт в Одесі відбувся із порушеннями умов карантину (відео) Баста знову виступив в Україні: концерт в Одесі відбувся із порушеннями умов карантину (відео)
Фанати Басти намагалися опинитися ближче до сцени на якій співав їх кумир і активно брали участь в концерті. При цьому на заході усі присутні проігнорували карантинні обмеження, які введені в Україні задля запобігання поширення COVID-19 серед населення.
Loading...
Load next