Вперше в Україні: у водія конфіскували авто за невиплату штрафів (фото)

Вперше в Україні: у водія конфіскували авто за невиплату штрафів (фото)
Порушником виявився 32-річний громадянин Нігерії, який має 80 тисяч гривень боргу за нетверезе водіння.

В рамках нової ініціативи мін'юсту, спільно з МВС, щодо наведення ладу на дорогах українських міст, у Харкові у водія вперше вилучили автівку за несплату штрафів. Про це повідомив на своїй фейсбук-сторінці Андрій Гайченко.

Цей горе-автомобіліст має ще й 80 тисяч боргу за нетверезе водіння. 2 епізоди. Ймовірно, напідпитку швидка їзда йому видавалася ще більш цікавою та безпечною, - додає у своєму дописі Андрій Гайченко.

Фото: з ФБ-сторінки Андрія Гайченка

Порушником виявився 32-річний громадянин Нігерії.

Фото: з ФБ-сторінки Андрія Гайченка

Раніше у Міністерстві юстиції повідомили, що у водіїв-боржників, які не сплачують штрафи за суттєве перевищення швидкості на міських автошляхах, Державна виконавча служба вилучатиме транспортні засоби. Андрій Гайченко зазначив, що "тригером до такої радикальної позиції Мін’юсту у справах щодо боржників, які не сплачують штрафи за порушення ПДР через значне перевищення швидкості, стали резонансні ДТП у Харкові."

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Харкові "майбутні прокурорки" скандалили в таксі: дівчата не хотіли оплачувати поїздку (відео) У Харкові "майбутні прокурорки" скандалили в таксі: дівчата не хотіли оплачувати поїздку (відео)
Дві п'яні "майбутні прокурорки" відмовилися платити 76 грн за таксі. Проте, коли водій ввімкнув камеру, то дівчата передумали.
"Закінчились бланки": в Україні найближчими днями не видаватимуть водійські права "Закінчились бланки": в Україні найближчими днями не видаватимуть водійські права
У головному сервісному центрі Міністерства внутрішніх справ попередили, що в Україні можливі перебої із видачею посвідчень водія.
В Україні запрацюють нові камери автофіксації порушень ПДР В Україні запрацюють нові камери автофіксації порушень ПДР
За рік функціонування системи кількість зафіксованих подій з ознаками правопорушення знизилася майже в 10 разів.
Loading...
Load next