У Харкові "майбутні прокурорки" скандалили в таксі: дівчата не хотіли оплачувати поїздку (відео)

У Харкові "майбутні прокурорки" скандалили в таксі: дівчата не хотіли оплачувати поїздку (відео)
Дві п'яні "майбутні прокурорки" відмовилися платити 76 грн за таксі. Проте, коли водій ввімкнув камеру, то дівчата передумали.

У харківську таксі 2 п'яні дівчини відмовилися платити за поїздку. Вони намагалися налякати водія тим, що є "майбутніми прокурорками".

Про це повідомляє Telegram-канал "Харьков Life".

Водій таксі оприлюднив відео цього інциденту у мережі 20 вересня. Слід зазначити, що він обіцяв дівчатам це зробити на всіх доступних йому сайтах.

Вартість поїздки, яку відмовилися оплатити, становила 76 гривень. У ролику немає моменту, де дівчата говорять про плани стати прокурорками. Проте, чоловік це згадував у розмові зі зловмисницями та вони не заперечували, що казали таке.

Відео розмови триває 3 хвилини. Спершу дівчата кричали, щоб їх не знімали, а також прикривали обличчя. Разом із цим вони просили забрати камеру. Чоловік же їм говорив, що лякати його "прокурорством" не потрібно.

Потім одна з дівчат почала влагоджувати ситуацію й обіцяла заплатити. Але тоді водій вже сказав, що образився, тому просив просто вийти з автомобіля. Однак це було безрезультатно та дівчата продовжували суперечку. Скільки часу вона тривала та чим завершилася – невідомо.

Читайте також
COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео) COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео)
Український уряд прагне збільшити темпи вакцинації від коронавірусу. Для цього українцям вже почали пропонувати низку заохочень та привілеїв, таких як квитки на футбольні матчі, безкоштовний проїзд у громадському транспорті чи 50% знижки на поїздки у одному із сервісів таксі, який працює у 27 містах України.
В Україні запрацюють нові камери автофіксації порушень ПДР В Україні запрацюють нові камери автофіксації порушень ПДР
За рік функціонування системи кількість зафіксованих подій з ознаками правопорушення знизилася майже в 10 разів.
Нові тести для майбутніх водіїв (Відео) Нові тести для майбутніх водіїв (Відео)
З 2 тис запитань – змінили 200. Містять вони в основному низку дорожніх ситуацій, з якими часто зіштовхуються водії.
Loading...
Load next