Велика Британія пообіцяла на кліматичному саміті виділити 290 мільйонів фунтів стерлінгів бідним країнам

Велика Британія пообіцяла на кліматичному саміті виділити 290 мільйонів фунтів стерлінгів бідним країнам
Велика Британія зобов’язується виділити 290 мільйонів фунтів стерлінгів, щоб допомогти біднішим країнам впоратися з наслідками зміни клімату, саміт COP26 триває вже другий тиждень.

Представники бідніших країн наголосили, що вони потребують компенсацію у розмірі 100 мільярдів доларів, оскільки вони вже страждають і потерпають найбільше від змін клімату,  про це повідомляє BBC.

Більшість грошей зі Сполученого Королівства підуть на допомогу азійським і тихоокеанським країнам у плануванні та інвестуванні в кліматичні заходи, покращенні збереження та стимулюванні низьковуглецевого розвитку, заявив уряд.

Міністр міжнародної торгівлі Енн-Марі Тревельян заявила, що світ має «діяти зараз», аби запобігти тому, щоб все більше людей зубожіли через зміни клімату.

Саміт ООН триватиме до неділі, причому більша частина переговорів буде зосереджена на тому, як обмежити глобальне потепління до цілі 1,5°C. У понеділок учасники переговорів обговорять, як найкраще пом’якшити вплив потепління планети, особливо для бідних країн.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
Скандальний День Незалежності України: російські гастролери та рекордні витрати на святкування (відео) Скандальний День Незалежності України: російські гастролери та рекордні витрати на святкування (відео)
Найдорожчий та найскандальніший в історії. Саме так можна охарактеризувати відзначення цьогорічного Дня Незалежності. Бюджет святкування перевершив усі попередні рекорди й нарешті можна підбити підсумки скільки влада витратила грошей на грандіозне святкування.
Україна придбала легендарний британський криголам James Clark Ross (відео) Україна придбала легендарний британський криголам James Clark Ross (відео)
Раніше український уряд виділив 5 мільйонів доларів на закупівлю наукового корабля-криголама для потреб Української антарктичної експедиції й полярників.
Приголомшливий гонорар: за виступ на "Кримській платформі" Джамала отримає 337 тисяч гривень (відео) Приголомшливий гонорар: за виступ на "Кримській платформі" Джамала отримає 337 тисяч гривень (відео)
Пісня Джамали "1944" присвячена сталінській депортації кримських татар, а на написання цієї пісні співачку надихнула розповідь її бабусі.
Loading...
Load next