Приголомшливий гонорар: за виступ на "Кримській платформі" Джамала отримає 337 тисяч гривень (відео)

Приголомшливий гонорар: за виступ на "Кримській платформі" Джамала отримає 337 тисяч гривень (відео)
Пісня Джамали "1944" присвячена сталінській депортації кримських татар, а на написання цієї пісні співачку надихнула розповідь її бабусі.

У День Прапора України 23 серпня у Києві відбувся перший саміт дипломатичної ініціативи "Кримської платформи", засновниками якої стали 44 державиЗустріч лідерів та представників світових держав складалась з двох частин й першу частину, якої відкрила українська співачка кримськотатарського походження Джамала з піснею "1944". Однак, за виступ на саміті артистка отримає гонорар, розміром у понад 337 тисяч гривень, це визначено результатами безконкурентного конкурсу, проведеного на платформі ProZorro.

Згідно з умовами договору, агентство уклало угоду з фізичною особою-підприємцем Сусанною Алімівною Джамаладіновою (співачкою Джамалою) про її виступ в київському концертно-виставковому центрі "Парковий". Зокрема, відомо, що свій гонорар Джамала отримає від державного підприємства "Державна театрально-видовищна агенція".

Виступ Джамали на Кримській платформі: дивіться відео онлайн з -3:12:00 години.

Нагадаємо, що президент Європейської Ради Шарль Мішель візьме участь в інавгураційному саміті Кримської платформи та в урочистостях з нагоди 30-річчя незалежності України.

Також Шарль Мішель буде присутній на офіційних заходах, присвячених Дню Незалежності України 24 серпня.

Читайте також
Скандальний День Незалежності України: російські гастролери та рекордні витрати на святкування (відео) Скандальний День Незалежності України: російські гастролери та рекордні витрати на святкування (відео)
Найдорожчий та найскандальніший в історії. Саме так можна охарактеризувати відзначення цьогорічного Дня Незалежності. Бюджет святкування перевершив усі попередні рекорди й нарешті можна підбити підсумки скільки влада витратила грошей на грандіозне святкування.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Україна придбала легендарний британський криголам James Clark Ross (відео) Україна придбала легендарний британський криголам James Clark Ross (відео)
Раніше український уряд виділив 5 мільйонів доларів на закупівлю наукового корабля-криголама для потреб Української антарктичної експедиції й полярників.
Loading...
Load next