Матір Ілона Маска приїхала у Київ

Матір Ілона Маска приїхала у Київ
Вона приміряла одяг українських брендів і презентувала свою книгу.

Мей Маск — письменниця, модель та матір Ілона Маска відвідала українську столицю. У Києві вона презентувала свою нову книгу у якій розповідається історія її життя. Про це пише BBC.

Книжка має назву: "Жінка, яка має план. Життя, сповнене пригод, краси й успіху», вийшла друком у 2020 році. У ній жінка розповідає про те, як у 31 рік вона стала матір'ю-одиначкою, тяжко працювала, щоб поставити на ноги дітей. Мей Маск описує, як боролася із зайвою вагою, стала моделлю "плюс-сайз" і подолала ейджизм у модельному бізнесі.

Ви не можете контролювати все, що відбувається навколо, але в будь-якому віці можете жити так, як забажаєте. Для цього потрібен лише план, — говорить Мей.

Крім презентації книги, жінка приміряла одяг українських брендів.

За інформацією ЗМІ, у Київ письменниця приїхала на запрошення засновниці міжнародної платіжної системи LEO Олени Шевцової. 7 листопада Маск мала виступ на закритому заході, дала кілька інтерв'ю і зустрілась з видавництвом Vivat, яке надрукувало її книгу українською.

Тетяна Єрко — pravdatutnews.com

Читайте також
Українська "Книга року ВВС-2021": оголосили результати (фото) Українська "Книга року ВВС-2021": оголосили результати (фото)
Україна назвала переможців конкурсу Книга року ВВС-2021.
Головні новини за 31 серпня: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП Головні новини за 31 серпня: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП
Коротко про головні події на сьогодні. Знай більше з ПравдаТУТ NEWS.
Loading...
Load next