Через надзвичайну вразливість Зеленському забороняли переглядати соціальні мережі (відео)

Через надзвичайну вразливість Зеленському забороняли переглядати соціальні мережі (відео)
Через надзвичайну вразливість президента його оточення навіть забороняло Зеленському користуватися популярними соцмережами.

Секретар його, Маша приходила до нас в офіс. Вона сказала, що він дуже вразливий, що все, що про нього говорять, йому важливо. Наскільки я пам'ятаю, йому навіть забороняли читати Facebook та інші соцмережі", –  про це актор студії "Квартал 95" Юрій Великий розповів в інтерв'ю головній редакторці інтернет-видання "ГОРДОН" Алесі Бацман з посиланням на Depo.ua. 

Також актор повідомив, що Володимир Зеленський мав претензії до номерів студії "Квартал 95", у яких же самого його пародіювали. Саме Юрій Великий у команді "Кварталу" пародіює президента України.

Якщо навіть у номерах такого плану, як ми показували, він знайшов щось для себе образливе, значить, він болісно реагує" – наголосив Юрій Великий.

Наостанок актор висловив припущення, що болісне ставлення до критики Зеленського – це своєрідне захисна реакція психіки на навантаження, з якими він зіткнувся на посаді глави держави. 

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
"Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео) "Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео)
Президент України Володимир Зеленський у великодньому привітанні згадав також про військовослужбовців на Донбасі та лікарів, які борються з коронавірусом.
Вимагають покарати винних: у Зеленського відреагували на акцію в честь річниці СС "Галичина" Вимагають покарати винних: у Зеленського відреагували на акцію в честь річниці СС "Галичина"
В Офісі Президента України закликають правоохоронців звернути увагу на марш, який провели у Києві, 28 квітня до дня створення дивізії СС "Галичина".
В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки
З 16 квітня в Україні набули чинності закони щодо посилення відповідальності за порушення пожежної безпеки. Окрім цього зросли штрафи за хибний виклик рятувальників, поліції і швидкої допомоги.
Loading...
Load next