Instagram почне тестувати нову функцію «зроби перерву»

Instagram почне тестувати нову функцію «зроби перерву»
Опцію запроваджують, аби користувачі могли відпочити від перебування у соцмережі.

Соцмережа Instagram починає тестувати нову функцію «зроби перерву»/take a break, за допомогою якої з'явиться можливість отримувати нагадування про необхідну перерву в додатку. Про це повідомив глава Instagram Адам Моссері у своєму Twitter-акаунті. 

Така можливість керувати підпискою дозволить користувачам отримувати нагадування про перерви у додатку після закінчення вибраного терміну. Коли ви отримаєте нагадування про перерву, ми запропонуємо вам закрити Instagram і надамо поради експертів, що ви можете зробити під час перерви, — розповів Моссері.

Сповіщення про перерву може надійти через 10, 20 чи 30 хвилин користування. Цю опцію можна налаштувати під себе.

Натомість мережа пропонуватиме різні корисні активності замість перегляду стрічки Instagram: кілька разів глибоко вдихнути, прослухати улюблену пісню або зробити якусь заплановану справу.

Частина величезних зусиль, спрямованих на те, щоб спробувати дати людям більше контролю над своїм перебуванням у Instagram, — сказав глава.

Функцію планують запустити вже в грудні.

Нагадаємо, що 9 листопада Instagram почав поступовий запуск платних підписок на ексклюзивний контент від блогерів. Попередня ціна передоплати становить від $0.99 до $4.99.

Читайте також
"Дзвінка так і не було". Курсант, який вижив в авіакатастрофі під Чугуєвом, дорікнув Зеленському за невиконану обіцянку "Дзвінка так і не було". Курсант, який вижив в авіакатастрофі під Чугуєвом, дорікнув Зеленському за невиконану обіцянку
Курсант В'ячеслав Золочевський, якому дивом вдалося вижити в авіакатастрофі під Чугуєвом Харківської області, звернувся у соцмережі Instagram до Володимира Зеленського з проханням допомогти у розв'язанні житлового питання.
Loading...
Load next