"Дзвінка так і не було". Курсант, який вижив в авіакатастрофі під Чугуєвом, дорікнув Зеленському за невиконану обіцянку

"Дзвінка так і не було". Курсант, який вижив в авіакатастрофі під Чугуєвом, дорікнув Зеленському за невиконану обіцянку
Курсант В'ячеслав Золочевський, якому дивом вдалося вижити в авіакатастрофі під Чугуєвом Харківської області, звернувся у соцмережі Instagram до Володимира Зеленського з проханням допомогти у розв'язанні житлового питання.

В'ячеслав Золочевський, єдиному, кому вдалося вижити у катастрофі Ан-26 під Чугуєвом у 2020 році, поскаржився на президента Володимира Зеленського за невиконання обіцянки з приводу житла. Про це курсант Харківського університету Повітряних сил ЗСУ імені Кожедуба повідомив у себе в Instagram.

Я — ваш виборець, В’ячеслав Золочевський, звертаюся за допомогою в отриманні житла, яке ви мені пообіцяли на зустрічі 26.09.2020 з моєю матір'ю, після Чугуївської авіакатастрофи. 29.04.2021 я звернувся до Харківської міської ради і на зустрічі мер пообіцяв зв’язатися зі мною наступного дня. З того моменту минуло близько пів року, і дзвінка так і не було, — розповів він.

За інформацією Золочевського, наразі він мешкає з матір'ю та братом в орендованій квартирі, внаслідок чого він закликав президента розібратися з ситуацією та допомогти в отриманні житла. 

Нагадаємо, військовий літак Ан-26 Збройних сил України розбився ввечері 25 вересня 2020 року за два кілометри від військового аеропорту Чугуєва під час заходу на посадку. На його борту перебували 27 осіб: офіцери та курсанти Харківського університету Повітряних сил, які виконували навчально-тренувальний політ.

Жертвами катастрофи стали 26 осіб.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next