Нападників на журналістів «Схем» в «Укрексімбанку» поновили на посадах

Нападників на журналістів «Схем» в «Укрексімбанку» поновили на посадах
Двох фігурантів справи поновили на посадах відповідно до наказу «Укрексімбанку».

4 жовтня 2021 року директор департаменту банківської безпеки «Укрексімбанку» Ігор Тельбізов та начальник управління внутрішньої безпеки банку Олег Осіпов застосували силу проти журналістів програми «Схеми». Повідомляє Радіо Свобода.

Під час інтерв'ю з головою правління банку Євгеном Мецгером, якому не сподобалось одне із запитань журналіста-розслідувача Кирила Овсяного, він наказав охороні "забрати камери" та "дістати із них касети". Журналіст зміг записати те, що відбувалось, на аудіо.

Наказ про поновлення Тельбізова і Осіпова датовано 9 листопада. У ньому йдеться про завершення внутрішнього розслідування в банку. Редакція "Схем" письмово звернулась до пресслужби «Укрексімбанку» з додатковими запитаннями, зокрема з проханням надати інформацію про результати внутрішнього розслідування.

Раніше Ігоря Тельбізова відсторонили від займаної посади. Про відсторонення Олега Осіпова публічно не заявляли, але йому також вручили підозру, а згодом офіційне обвинувачення у кримінальній справі про напад на журналістів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото) У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото)
У Києві спіймали небезпечного злочинця, який втік із зали суду в Ірпені. Афраса Мемедсоя судили за вчинення розбою, а тепер судитимуть ще й за втечу.
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
Loading...
Load next