Політ мінігелікоптера Ingenuity над Марсом (відео)

Політ мінігелікоптера Ingenuity над Марсом (відео)
NASA показало політ мінігелікоптера Ingenuity.

Американське космічне агентство NASA опублікувало відео польоту мінігелікоптера Ingenuity. Він тривав 160 секунд і був одним із найскладніших. Повідомляє NASA.

Це відео не лише показує, як працює Ingenuity, але можна також побачити розмір території, яку досліджує гелікоптер, – зазначив Джастін Макі з лабораторії реактивного руху NASA.

Під час польоту вертоліт зробив знімки геологічного об'єкта Сеїта з висоти 8 метрів, щоб надати науковцям дані для подальшої роботи марсоходу Perseverance.

Політ Ingenuity зафіксували з відстані 300 метрів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Apple запустить функцію, яка дозволить "успадковувати" дані після смерті власників Apple запустить функцію, яка дозволить "успадковувати" дані після смерті власників
Компанія вирішила, що така функція буде потрібна для родичів та близьких померлого, якщо він цього захоче.
"NFT": слово 2021 року за словником Collins "NFT": слово 2021 року за словником Collins
Collins тлумачний словник, який випускає видавництво Harper Collins назвав слово року.
Українка Таня Муіньо отримала MTV Video Music Awards 2021 за кліп для репера Lil Nas X (відео) Українка Таня Муіньо отримала MTV Video Music Awards 2021 за кліп для репера Lil Nas X (відео)
Нещодавно у Нью-Йорку пройшла щорічна музична премія MTV Music Video Awards 2021. Серед переможців — кліп репера Lil Nas X на пісню Montero (Call Me By Your Name), який зняла українка, яка проживає в Одесі - Таня Муіньо.
Loading...
Load next