Українка Таня Муіньо отримала MTV Video Music Awards 2021 за кліп для репера Lil Nas X (відео)

Українка Таня Муіньо отримала MTV Video Music Awards 2021 за кліп для репера Lil Nas X (відео)
Нещодавно у Нью-Йорку пройшла щорічна музична премія MTV Music Video Awards 2021. Серед переможців — кліп репера Lil Nas X на пісню Montero (Call Me By Your Name), який зняла українка, яка проживає в Одесі - Таня Муіньо.

Кліпмейкер та режисер з України Таня Муіньо стала володаркою премії MTV Video Music Awards. Престижну нагороду "Відео року" отримала робота "MONTERO", знята для епатажного американського репера Lil Nas X. Кліп, який загалом було номіновано на п'ять категорій, визнано переможцем у категоріях "Відео року", "Найкраща режисура" та "Найкращі візуальні ефекти". Про це повідомили на офіційному сайті премії.

Свою нагороду Таня Муіньо розділила з Lil Nas X, який є співрежисером кліпу. Саме він і отримав заповітну статуетку, оскільки Таня на церемонії так і не з'явилася. 

Таня Муіньо

Наразі кліп, який зачіпає теми релігії, сатанізму та ЛГБТ переглянули вже 347 мільйонів раз. У відеокліпі американський репер Lil Nas X постає в образі чи то Єви, то чи Адама, яких спокушає змій, згодом його судять в чистилищі, а після цього він потрапляє до пекла, де своєю чергою спокушає диявола. Зокрема, у тексті артист згадав про психічні випробування, з якими зіштовхнувся в дитинстві через камінг-аут.

Зазначимо, що квиток у великий шоу-бізнес Тані Муіньо подарувала команда американської артистки Кеті Перрі – українка змогла зняти кліп на її пісню Small Talk. А вже у 2020 році до роботи її запросили інші зірки шоу-бізнесу: гурт "Время и Стекло", Monatik, Володимир Дантес, Віра Брежнєва, Мішель Андраде, alyona alyona, Tayanna, KADNAY, The Hardkiss, Влад Яма, Lida Lee та інші. Окрім цього режисерка зняла декілька кліпів для скандальної американської реперки Cardi B.

Нагадаємо, що MTV Video Music Awards — щорічна церемонія нагородження за створення відеокліпів. Заснована телеканалом MTV в 1984 році.

Читайте також
"Ця жорстока трагедія забрала радість мого життя", — помічниця режисера фільму "Іржа" подала в суд на Болдвіна "Ця жорстока трагедія забрала радість мого життя", — помічниця режисера фільму "Іржа" подала в суд на Болдвіна
У скарзі вона повідомила, що стояла всього в чотирьох футах від Болдвіна, коли вибухнув пістолет.
Україна відкриє в США ще одне своє генконсульство Україна відкриє в США ще одне своє генконсульство
В американському штаті Техас у місті Г’юстон, Україна відкриє четверте за рахунком генеральне консульство у Сполучених Штатах.
Вперше за 13 років: корабель берегової охорони США зайшов в порт Одеси Вперше за 13 років: корабель берегової охорони США зайшов в порт Одеси
Американський фрегат берегової охорони USCGC Hamilton у понеділок вранці 10 травня зайшов в одеський порт.
Loading...
Load next