"Провадження закрити та відправити нахер" - неочікувана постанова судді за порушення карантину (фото)

"Провадження закрити та відправити нахер" - неочікувана постанова судді за порушення карантину (фото)
Суддя Олег Білоцерківець у незвичний спосіб закрив справу про порушення карантинних обмежень.

Суддя Печерського районного суду Києва Олег Білоцерківець закрив карантинну справу проти адміністратора столичного закладу та "відправив нахер" останнього. Про це повідомляє Цензор.НЕТ, посилаючись на постанову суду.

Справа стосується порушення вимоги карантинної постанови Кабінету Міністрів України № 1236, якої не дотримався адміністратор одного з київських закладів, своєчасно не зачинивши заклад.

Порушник до суду не з'явився.

Аналізуючи докази по справі з точки зору їх допустимості, об`єктивності та достатності, за відсутності будь — яких істотних суперечностей вважаю вину ОСОБА_1 у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 44-3 КУпАП, доведеною повністю, - йдеться в матеріалі.

Попри визнання провини закладу, покарати порушника карантину не вдалося, адже сплив тримісячний термін з дня фіксації адмінправопорушення. 

Провадження по справі про притягнення ОСОБА_1 до адміністративної відповідальності за ст. 44-3 КУпАП закрити за закінченням строків притягнення до адміністративної відповідальності і відправити нахер, — зазначив суддя. 

Фото: "Цензор.НЕТ"

 Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні вперше судитимуть російського військового за вбивство цивільного В Україні вперше судитимуть російського військового за вбивство цивільного
Окупанту загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.
Loading...
Load next