"ЗахисТИ Україну - зупини переворот": почалась мирна акція на Майдані Незалежності

"ЗахисТИ Україну - зупини переворот": почалась мирна акція на Майдані Незалежності
1 грудня у центрі Києві почалась акція "ЗахисТИ Україну - зупини переворот".

Акція розчалась у центрі Києва - на Майдані Незалежності. Повідомляє Еспресо.

1 грудня Ти, як громадянин України, маєш взяти відповідальність за державу на себе, щоб захистити свої права, свободи і Конституцію.

Це мирна, законна акція. Ми усвідомлюємо ризики та закликаємо всіх бути відповідальними. Воля українців зламає плани Москви, олігархів та їхніх маріонеток на Банковій.

"Слуга" підкориться волі народу, або піде геть. До зустрічі на Майдані! - йдеться в анонсі заходу. 

Фото: РОК

У протесті візьмуть участь активісти з громадських організацій "Демократична сокира", Національний корпус.  Активісти, зокрема звинувачують владу в бездіяльності щодо загрози з боку РФ та корупції.  

Фото: РОК

Замість того, щоб рятувати країну та консолідувати націю для боротьби з внутрішніми та зовнішніми загрозами, влада провокує громадянське суспільство на конфлікт, - зазначають організатори.

Згодом активісти планують йти до Офісу президента, де вже зібралася поліція.

https://t.me/espresotb/13514

 

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео) "Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео)
Обговорення щодо радянських інсталяцій у Києві на Алеї Героїв Небесної Сотні досі не вщухають. Люди обурені встановленням совкових пам’яток на такому історичному місці, вважаючи це геть недоречним. Та не лише цим запам’ятається підготовка до Дня Незалежності, черговий факап від організаторів – встановлення сцени на братських могилах на території Маріїнського парку. У обох інцидентах обвинувачують міську владу Києва.
Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців
Громадяни України, які повністю вакциновані можуть подорожувати Бельгією та Данією. За інформацією міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, ці країни зберегли право безвізового режиму.
Loading...
Load next