Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)

Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!

Збройним силам України виповнилося 30 років. Генерал-лейтенант Валерій Залужний вирішив привітати з цим святом. Про це йдеться на його сторінці у Facebook.

Він зазначив, що українська армія є однією із сильніших у всьому світі. 

Також Залужний підкреслив, що ЗСУ довелося пройти складний шлях задля свого розвитку, адже війна змусила українське військо змінитися.

Ми стримали ворожий наступ і надійно обороняємо державу, – зазначив він.

Варто зазначити, що Головнокомандувач наголосив на тому, що наразі українська армія готова до багатьох варіантів для розвитку безпекової ситуації, адже їй довіряють та вірять. 

За його словами, саме віра людей додає сил, щоб отримати перемогу, адже вже восьмий рік триває війна Росії проти України. 

Бойовий досвід та відважність українських воїнів високо цінують наші партнери. Й наше майбутнє – у НАТО, – запевнив головнокомандувач ЗСУ.

Додамо, що Залужний звернув увагу на те, що військові ніколи не зможуть забути своїх загиблих побратимів та посестер. Як зауважив головнокомандувач, вони будуть продовжувати боротьбу не лише за себе, а й за тих, хто поліг в цій жахливій війні. 

Також він подякував близьким тих людей, які доєдналися до ЗСУ, що зробили цей непростий вибір.

У День Збройних сил України бажаю вам стійкості, впевненості та віри! Разом до перемоги! Слава Збройним силам України! Слава Україні, – підсумував генерал-лейтенант.

 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Бутусов судитиметься із Зеленським після звинувачення у провокації на Донбасі Бутусов судитиметься із Зеленським після звинувачення у провокації на Донбасі
Бутусов вважає, що його запросили на пресмарафон заради дискредитації
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next