"Прошу вибачення у громадян України": Бутусов перепросив за емоції на пресконференції і неповагу до Зеленського

"Прошу вибачення у громадян України": Бутусов перепросив за емоції на пресконференції і неповагу до Зеленського
26 листопада відбулася суперечка між журналістом і президентом України Володимиром Зеленським під час пресмарафону.

Журналіст Юрій Бутусов вибачився за свої емоції на пресконференції президента Володимира Зеленського. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Він уточнив, що просить вибачення у своїх колег та громадян за бурхливі емоції, але водночас не збирається відмовлятися від своїх слів, адже їхній «сенс був правильний».

Я прошу вибачення у громадян України за свої емоції на пресконференції і прояв неповаги до президента України, якого обрали українські громадяни, — написав він.

Бутусов заявив, що його емоції викликали «брехня та образи, якими кидався пан Зеленський проти мене та проти українських військовослужбовців – співробітників ГУР МО». 

Зазначимо, що журналіст також прокоментував слова президента щодо публікації ним відео удару безпілотника Байрактар, де загинули українські військові, і сказав, що його «до глибини душі образило» звинувачення.

Вісім років усе, що я робив, було спрямоване на допомогу українській армії, і така нічим не обґрунтована образа від глави держави викликала в мене гнів. Я змушу пана Зеленського відповідати за цю брехню в суді та заплатити моральну шкоду, що піде на допомогу нашим воїнам, — сказав Бутусов.

Також він повторив свої слова щодо «російської агентури в Офісі президента», через яку, на його думку, відбуваються провали спецоперацій.

Журналіст додав, що має намір подавати до суду на керівництво ДБР, яке відкрило проти нього справу, і готовий пояснити своє відео з гаубицею Комісії з журналістської етики.

 

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Бутусов судитиметься із Зеленським після звинувачення у провокації на Донбасі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Бутусов судитиметься із Зеленським після звинувачення у провокації на Донбасі Бутусов судитиметься із Зеленським після звинувачення у провокації на Донбасі
Бутусов вважає, що його запросили на пресмарафон заради дискредитації
"Я — учасник обох Майданів": Монастирський та МВС закликають українців мирно проводити акції 1 грудня (відео) "Я — учасник обох Майданів": Монастирський та МВС закликають українців мирно проводити акції 1 грудня (відео)
Він пікреслив, що правоохоронці з повагою ставляться до виявлення громадянської позиції і так само очікують поваги до себе.
"Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія "Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія
Раніше глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Україна серйозно ставиться до доступної інформації про можливий держпереворот.
Loading...
Load next