Кабмін планує позбавити права на військове майно тих, хто має тісні стосунки з РФ (фото)

Кабмін планує позбавити права на військове майно тих, хто має тісні стосунки з РФ (фото)
Відповідний законопроєкт уже погодили у Кабінеті міністрів.

Кабмін пропонує вилучити зі списку можливих орендарів військового майна фізичних та юридичних осіб, які мають тісні особисті чи економічні зв'язки з Росією (державою-агресором). Про це стало відомо з телеграм-каналу народного депутата Олексія Гончаренка.

Не можуть бути орендарями військового майна фізичні і юридичні особи держави, визнаною Верховною радою України держовою-агресором, та юридичні особи та особи, кінцевим бенефіціарним власником (контролером), яких є резидент держави-агресора, - йдеться в постанові.

Відповідний законопроєкт уже погодив Кабмін.

Фото: Телеграм-канал "ГОНЧАРЕНКО"

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Росіяни — "брати" українців": заяву голови Закарпатської ОДА в Кабміні вивчать та вживатимуть відповідні заходи (відео) "Росіяни — "брати" українців": заяву голови Закарпатської ОДА в Кабміні вивчать та вживатимуть відповідні заходи (відео)
Зеленський призначив Віктора Микиту головою Закарпатської ОДА в грудні 2021 року.
Уряд хоче ввести покарання за публічне заперечення війни з Росією Уряд хоче ввести покарання за публічне заперечення війни з Росією
За публічне заперечення збройної агресії РФ проти України, тимчасової окупації РФ територій України та спроби легалізувати анексію частини території України політичні діячі матимуть сплатити штраф від 17 до 34 тис. грн.
Loading...
Load next