Тренд на українське: журнал Playboy переходить на державну мову

Тренд на українське: журнал Playboy переходить на державну мову
Усі 16 років українську версію чоловічого журналу Playboy видавали російською. З 2022-го глянець "заговорив" державною мовою.

Про новий формат Playboy Ukraine оголосили 3 січня на офіційній Facebook-сторінці. Відтепер розважальний журнал виходитиме лише українською мовою. Солов'їною вестимуть і всю онлайн-комунікацію з читачами.

Playboy Ukraine заговорив українською. Легендарний журнал та онлайн-комунікація тепер виключно українською. У Новий рік з новим форматом,
– йдеться в дописі.

У публікації зазначили, що першим дзвіночком було інтерв'ю зі співачкою Христиною Соловій, яке вона дала українською у вересні 2020 року.

Фото: з фейсбуку чоловічого журналу

У мережі одні хвалять редакцію Playboy, інші ж дивуються, чому так довго зважувались на цей крок. Однак, судячи з коментарів, з Нового року читачів журналу побільшає:

  • Ого, виконуєте норми закону, круте досягнення;
  • Лайк за українську! Обов'язково придбаю кілька примірників;
  • Ну, хлопцi, якщо вже вам вдалося вмовити розкритися чарiвну Христину, то це добрий привiд вас почитати;
  • Нарешті можна купувати ваш журнал;
  • Є одразу два приводи підписатись на легендарний журнальчик – українська мова і Христина Соловій;
  • Нарешті. Дуже кумедно було бачити Playboy в Україні "дєрєвєнською" говіркою "крєстьян".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Черговий мовний скандал у Харкові: продавчиня відмовилася обслуговувати державною (відео) Черговий мовний скандал у Харкові: продавчиня відмовилася обслуговувати державною (відео)
Цього разу мовний скандал відбувся в одному з кіосків у Харкові. Місцева жителька, яку відмовилися обслуговувати державною, готує офіційну скаргу.
Серіал "Свати" продовжили транслювати російською: глядачам не сподобався український дубляж (відео) Серіал "Свати" продовжили транслювати російською: глядачам не сподобався український дубляж (відео)
Компанія "1+1 медіа" вирішила транслювати свої фільми та серіали мовою оригіналу. Відповідне рішення група ухвалила після критики українського дубляжу серіалу "Свати".
Восьмеро українців увійшли до європейського рейтингу журналу Forbes Восьмеро українців увійшли до європейського рейтингу журналу Forbes
Американський діловий журнал Forbes включило вісім українців в список 30 найбільш успішних підприємців Європи віком до 30 років. До рейтингу потрапили зокрема засновники додатків Reface та Flawless App.
Loading...
Load next