Призер Олімпіади зі Львова назвав українську мову "псячою"

Призер Олімпіади зі Львова назвав українську мову "псячою"
Олімпієць займається тренерською діяльністю – вчить дітей стріляти з лука у Львові.

Український лучник, бронзовий призер Олімпійських ігор-2004 – тренер Дмитро Грачов, обзивав колишнього нардепа Володимира В'язівського, якому винен гроші.

Лучник погрожував співрозмовнику та зневажливо висловився про українську мову – назвав "псячою", свідчать скріншоти листування, які В'язівський розмістив на своїй сторінці у Facebook.

Чи вартує запрошувати на урочистості з нагоди Незалежності олімпійців, які в приватному спілкування зневажають Україну, українську мову? Чи варто таких олімпійців допускати до тренувань дітей, лекцій та інших публічних заходів? - запитує В'язівський.

Під час спілкування колишній народний обранець писав повідомлення українською. Грачову це не сподобалося, і він відправив співрозмовнику таке повідомлення: "Російською говори, а не псячою. Пес поганий". 

Призер Олімпіади-2004 також пропонував В'язівському зустрітися на Красній площі Москви.

 

Колишній нардеп не відповідав на деякі повідомлення, і Грачов перейшов до погроз.

Володька, не мовчи. Ща дружину та сина твоїх знайду. Привіт тобі передам через них!)), – йшлося у повідомленні.

 

В'язівський зазначив, що олімпієць займається тренерською діяльністю – вчить дітей стріляти з лука.

Читайте також
Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото) Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото)
Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх потрапила у скандал через фото російську спортсменку - дівчата взяли свої прапори, міцно обіймалися і сфотографувалися.
Магучіх прокоментувала скандальне фото з росіянкою Магучіх прокоментувала скандальне фото з росіянкою
Магучіх заявила, що фото з росіянкою Марією Ласіцкене на Олімпіді у Токіо не є її політичною позицією.
Черговий мовний скандал у Харкові: продавчиня відмовилася обслуговувати державною (відео) Черговий мовний скандал у Харкові: продавчиня відмовилася обслуговувати державною (відео)
Цього разу мовний скандал відбувся в одному з кіосків у Харкові. Місцева жителька, яку відмовилися обслуговувати державною, готує офіційну скаргу.
Loading...
Load next