Секрети Міс: Exilis Elite Lifting і пресотерапія — сучасні технології для красивої фігури (відео)

Секрети Міс: Exilis Elite Lifting і пресотерапія — сучасні технології для красивої фігури (відео)
Красиве тіло — це не завжди довго, боляче та виснажливо. В нас час підтримувати фізичну форму можна значно легше та швидше. Як саме — дізнаєтесь у статті.

"Секрети Міс" - це спільний проєкт каналу "ПравдаТУТ Львів" та центру апаратної косметології Beauty full. Виглядати молодо без ін'єкцій, володіти стрункою фігурою без ін'єкцій без виснажливих тренувань та бути доглянутою, маючи обмаль часу — це реально. Наша ведуча Ірина Ткачук разом з провідними фахівцями відкриють вам всі секрети краси.

Цього разу гостею програми "Секрети Міс" стала Міс Львова-2021 Вероніка Бенях.

Ніко, нещодавно завершився конкурс Міс Україна, де ти представляла Львів і потрапила в топ-6. Щороку безліч дівчат беруть участь у кастингу, проте відбирають лише 25. Розкажи, які критерії відбору були цьогоріч і як тобі вдалося пройти кастинг.

Основний критерій відбору — харизма. Так, дівчинка має бути красивою, але й мати в собі цю харизматичність, мати цю жіночу енергію, щоб вона вийшла на сцену, на неї всі звернули увагу і вона запам'яталась. Звичайно, розум, без того ніяк, знання англійської мови обов'язкові, вік, модельні параметри, ріст і внутрішній світ, багатий внутрішній світ. 

Вероніка Бенях (ліворуч) та Ірина Ткачук (праворуч)

В межах конкурсу краси завжди є вихід у купальниках, де дівчата демонструють свою фігуру. На міс Україна ці виходи справді феєричні, але вони тривають буквально кілька хвилин, а підготовка до них — довга. Як ти готувалась до цього виходу?

Я часто ходжу на масажі-LPG, мені дуже подобається результат після них. Сухий масаж також роблю вдома кожного дня. В таборі були тренування щоденно, плюс я до цього також тренувалась постійно. Ну і правильне харчування. Мене батьки завжди вчили: ми те, що ми їмо, тому я стараюсь харчуватись більш-менш правильно.

Exilis Elite Lifting

В нас час підтримувати фізичну форму можна значно легше. За допомогою салонних процедур, стати стрункішою та здоровішою можна за короткий час. 

Клієнтка бажає підтягнути сіднички, буде проводитися корекція силуету, зменшення целюліту. Метод апарату Exilis Elite Lifting представляє поєднання радіохвилі та ультразвуку: буде нагріватися тканина за допомогою маніпули. Під час нагрівання тканин буде відбуватись синтез колагену, еластину і розчепляться жири, - розповідає косметологиня Ірина Сальник.

Достатньо 4-5 сеансів для видимих результатів. Процедура не потребує реабілітаційного періоду, вона є всесезонна. Ефект тримається до 8-ми місяців.

Пресотерапія

Пресотерапію можна робити як в комбінації (після масажів, апаратної косметології), так і самостійно (як лімфодренажну процедуру).

Режими апарату для пресотерапії:

  • важкості в ногах;,
  • антицелюлітна програма;
  • зняття напруги;
  • надлишок ваги.

Під час процедури косметолог не залишає пацієнта самого, але залишається з ним, запитуючи про самопочуття.

Показами до процедури Exilis Elite Lifting і пресотерапії є:

  • жирові відкладення;
  • целюліт;
  • зниження еластичності шкіри.

Протипоказання:

  • серцево-судинні захворювання в гострій стадії;
  • цукровий діабет;
  • злоякісні новоутворення;
  • пошкодження цілісності тканини;
  • епілепсія;
  • псоріаз.

Рекомендації: дотримання питного режиму під час проходження курсу процедур.

Курс: 4-5 процедур.

Вартість: 1690-2550 гривень.

Наша ведуча спільно з провідними фахівцями відкриють вам всі секрети краси. Хочеш бути героєм нашої наступної  програми та спробувати найефективніші процедури на собі – пиши про це на сторінку «ПравдаТут Львів» у фейсбук з хештегом «Міс».

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні відреставрують 109 об’єктів культурної спадщини В Україні відреставрують 109 об’єктів культурної спадщини
Мінкульт визначив перелік пам’яток культурної спадщини, які планують відреставрувати в рамках проєкту "Велика Реставрація". Рейтинг складається зі 109 об’єктів, серед яких: фортеці, замки, церкви, палацово-паркові комплекси та інші пам’ятки культурної спадщини України.
Уряд хоче ввести покарання за публічне заперечення війни з Росією Уряд хоче ввести покарання за публічне заперечення війни з Росією
За публічне заперечення збройної агресії РФ проти України, тимчасової окупації РФ територій України та спроби легалізувати анексію частини території України політичні діячі матимуть сплатити штраф від 17 до 34 тис. грн.
Loading...
Load next