У Харкові демонтували "Стоунхендж"

У Харкові демонтували "Стоунхендж"
4 січня у Харкові демонтували інсталяцію "Скіфська спадщина", яку містяни називали місцевим "стоунхенджем".

Інсталяцію на вулиці Біблика у Харкові демонтували вранці 4 січня. Повідомляє Суспільне.

На місці працювали бульдозер та автокран, що збили та склали колони, передає кореспондент Суспільного. Автор проєкту Євген Кулик розповів, що з ним не зв'язувалися перед тим, як знести конструкцію.

Звісно, ставлюся як до акту вандалізму. Чесно кажучи, я дуже здивований... Підрядники у шоці, вони не можуть цього коментувати. Я не можу коментувати їхні дії чи думки, але те, що вони у шоці — це так, — сказав Кулик.

За його словами, у конструкції близько 150-160 елементів. Автор додав, що інсталяція не була закінчена. Він мав пройти стадію декорації.

Він мав бути весь у моху, змінити колір, тут мали були бути висаджена трава і декілька гілок дикого винограду. Набути вигляду такої конструкції, яка тут нібито стояла близько тисячі років і до нас дійшла, — розповів Кулик.

Нагадаємо, що "Український Стоунхендж": у Харкові з'явився оригінальний об'єкт (фото). Автори проєкту переконані, що їхня робота може стати туристичним центром міста та залучити до півмільйона туристів на рік. 

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Харкові відновлює роботу наземний громадський транспорт: проїзд – безкоштовний У Харкові відновлює роботу наземний громадський транспорт: проїзд – безкоштовний
Транспорт працюватиме щодня з 7 ранку до 7 вечора.
"Український Стоунхендж": у Харкові з'явився оригінальний об'єкт (фото) "Український Стоунхендж": у Харкові з'явився оригінальний об'єкт (фото)
Автори проєкту переконані, що їхня робота може стати туристичним центром міста та залучити до півмільйона туристів на рік.
"Намордниками хочуть задавити": у Харкові жінка влаштувала скандал на борту літака через маску (відео) "Намордниками хочуть задавити": у Харкові жінка влаштувала скандал на борту літака через маску (відео)
Через відмову харків'янки дотримуватися карантинних правил довелось затримати на 30 хвилин рейс, яким повинні були летіти більш ніж 100 пасажирів.
Loading...
Load next