У Харкові відновлює роботу наземний громадський транспорт: проїзд – безкоштовний

У Харкові відновлює роботу наземний громадський транспорт: проїзд – безкоштовний
Транспорт працюватиме щодня з 7 ранку до 7 вечора.

З понеділка, 16 травня, у Харкові пустять громадський транспорт, включаючи трамваї, тролейбуси та автобуси. Про це міський голова Ігор Терехов повідомив у вечірньому відеозверненні.

Планується запустити 4 трамвайних маршрути і 8 тролейбусних. Крім того, міська рада має намір відновити електролінії й тягові підстанції та згодом збільшити кількість маршрутів.

За словами Терехова, в місті також запускають 25 автобусних маршрутів.

Розробляючи ці маршрути, ми постаралися зробити так, щоб з будь-якої точки міста харків'яни могли дістатися туди, куди їм необхідно.

Зазначається, що транспорт працюватиме щодня з 7 ранку до 7 вечора. А як мінімум в перші 2 тижні проїзд комунальним громадським транспортом буде безкоштовним.

Що стосується метро в Харкові, то його зможуть запустити тільки після завершення бойових дій. Водночас наголошується, що після війни півтора-два місяці піде тільки на підготовку до запуску метрополітену, а Салтівська гілка поїде набагато пізніше інших двох.

Нагадаємо, що "Понад 1,5 тисячі українських військових вчаться застосовувати техніку партнерів", – Резніков.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Харкові демонтували "Стоунхендж" У Харкові демонтували "Стоунхендж"
4 січня у Харкові демонтували інсталяцію "Скіфська спадщина", яку містяни називали місцевим "стоунхенджем".
"Намордниками хочуть задавити": у Харкові жінка влаштувала скандал на борту літака через маску (відео) "Намордниками хочуть задавити": у Харкові жінка влаштувала скандал на борту літака через маску (відео)
Через відмову харків'янки дотримуватися карантинних правил довелось затримати на 30 хвилин рейс, яким повинні були летіти більш ніж 100 пасажирів.
Черговий мовний скандал у Харкові: продавчиня відмовилася обслуговувати державною (відео) Черговий мовний скандал у Харкові: продавчиня відмовилася обслуговувати державною (відео)
Цього разу мовний скандал відбувся в одному з кіосків у Харкові. Місцева жителька, яку відмовилися обслуговувати державною, готує офіційну скаргу.
Loading...
Load next