"Він не дасть ніяких відповідей для слідства", - Болдвін добровільно здав поліції свій телефон

"Він не дасть ніяких відповідей для слідства", - Болдвін добровільно здав поліції свій телефон
Адвокат запевнив, що справа узагалі ніяк не стосується телефону актора.

Алек Болдвін добровільно передав свій мобільний телефон владі, яка розслідує смертельну стрілянину кінематографіста на зйомках фільму «Іржа» в жовтні.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на NBC News.

Аарон Дайер, адвокат Болдвіна, сказав, що актор передав телефон в п'ятницю вранці, але попередив про те, що він не дасть жодних відповідей для слідства.

В п'ятницю вранці Алек добровільно надав владі свій телефон, щоб вони могли завершити розслідування. Але справа не в його телефоні, і на його телефоні немає відповідей. Алек не зробив нічого поганого, — сказав Дайер у заяві.

Адвокат Болдвіна запевнив, що справа узагалі ніяк не стосується телефону актора, розслідувати потрібно, як саме справжні патрони опинились на зйомках. 

Зрозуміло, що йому сказали, що це була холодна зброя, і він виконував інструкції, коли сталася ця трагічна аварія. Справжнє питання, на яке потрібно відповісти, полягає в тому, як справжні патрони взагалі потрапили на знімальний майданчик, — запевнив адвокат.

Нагадаємо, раніше поліцейські намагалися отримати телефон Болдвіна, який може допомогти їхньому розслідуванню, однак попри ордер, отримати пристрій не вдалося.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Ірина Венедіктова прозвітувала про хід розслідування справи Каті Гандзюк Ірина Венедіктова прозвітувала про хід розслідування справи Каті Гандзюк
Cьогодні минає три роки зі дня смерті херсонської депутатки, яка займалась волонтерством та викривала корупцію в рідному регіоні, через що нажила багато ворогів.
Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті
Стали відомі нові подробиці щодо справи трагічної смерті глави Кривого Рогу Костянтина Павлова.
Loading...
Load next