В Україні лютуватиме шквальний вітер: прогноз погоди на 17 січня

В Україні лютуватиме шквальний вітер: прогноз погоди на 17 січня
Погода в Україні у понеділок, 17 січня, буде надзвичайно вітряною. Потужні пориви прогнозують на Заході та Півночі. Також у всіх областях, окрім південних, будуть опади.

Дуже вітряно буде вночі та вдень у західних та північних областях. Тут швидкість вітру сягатиме 17 – 22 метрів на секунду. Повідомляє Укргідрометцентр.

На Заході – помаранчевий рівень небезпечності

Найбільш небезпечна ситуація – у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях. У цих регіонах вдень пориви сягатимуть навіть 25 – 30 метрів на секунду. Рівень небезпечності – ІІ – помаранчевий.

Без опадів, кажуть синоптики, буде лише у південних областях та на півострові Крим. Також саме на Півдні буде і найтепліше, температура коливатиметься у межах +2...+6.

У решті областей – сніжитиме, а Львівщині не уникнути мокрого снігу з сильним дощем. Значних перепадів температури не буде, в середньому в Україні стовпчики термометрів зупиняться на позначках -2...+3.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com


 

Читайте також
У Карпатах вирує штормовий вітер: рятувальники просять не йти у гори (відео) У Карпатах вирує штормовий вітер: рятувальники просять не йти у гори (відео)
Синоптики наголосили, що протягом сьогоднішнього дня у Карпатах очікується мінлива, дощова та вітряна погода через атмосферні фронти з північного заходу Європи.
Українців попередили про різке погіршення погоди: І рівень небезпеки Українців попередили про різке погіршення погоди: І рівень небезпеки
У Карпатах тим часом оголосили штормове попередження.
Очікуються сильні дощі та град: в Україні оголосили штормове попередження Очікуються сильні дощі та град: в Україні оголосили штормове попередження
Практично усі області накриють дощі та град, проте найбільше негода вируватиме у південно-східних районах України.
Loading...
Load next