Помер "український Нік Вуйчич" - волонтер Антон Дубішин

Помер "український Нік Вуйчич" - волонтер Антон Дубішин
Волонтер підтримував українських військових і допомагав збирати для них кошти.

Помер 31-річний волонтер Антон Дубішин, якого називали "українським Ніком Вуйчичем"  і "людиною без тіла". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила волонтер Ірина Самойленко.

Наш Антошка, наш давній і дорогий друг... Сьогодні він пішов від нас... Перестало битися серце великої людини. Співчуваємо рідним і друзям. Він завжди буде з нами! - написала вона.

У Антона Дубішина була важка форма інвалідності через діагноз спинна м'язова атрофія Вердніга-Гофмана. Чоловік міг рухати лише одним пальцем лівої руки і головою.

Незважаючи на важку хворобу, Дубішин активно займався волонтерською та громадською діяльністю. Він збирав допомогу для дитбудинків та інтернатів, підтримував українських військових на Донбасі.

Причини смерті поки не називаються. Про дату і час прощання обіцяють повідомити пізніше.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Помер відомий український політик та письменник Володимир Яворівський Помер відомий український політик та письменник Володимир Яворівський
Один із засновників Народного Руху України, народний депутат Верховної Ради кількох скликань та український письменник, Володимир Яворівський помер у віці 78 років.
На Буковині прощаються з загиблим військовим Ярославом Карлійчуком (фото, відео) На Буковині прощаються з загиблим військовим Ярославом Карлійчуком (фото, відео)
Сьогодні вранці, 15 квітня, у смт Глибока люди утворили живий коридор для прощання з Ярославом Карлійчуком. Охочі попрощатись з Героєм чекають на короткий молебень.
Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік
Україна вимагатиме, аби Франція видала для суду свого громадянина Рашида Амані, який є винуватцем ДТП на Львівщині. Внаслідок тогорічної ДТП під Бродами загинуло двоє неповнолітніх дівчаток.
Loading...
Load next