"Віртуальний номер" для жителів окупованих територій: Мінреінтеграції уклало меморандуми з двома операторами мобільного зв'язку

"Віртуальний номер" для жителів окупованих територій: Мінреінтеграції уклало меморандуми з двома операторами мобільного зв'язку
«Віртуальний номер» для мешканців тимчасово окупованих територій став доступний влітку 2021 року.

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України уклало меморандуми з двома операторами мобільного зв'язку - "Лайфселл" та "Інтертелеком" - щодо "віртуального номера" для жителів тимчасово окупованих територій. Повідомляє Мінреінтеграції.

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України підписало меморандуми про співпрацю з ТОВ "Лайфселл" та ТОВ "Інтертелеком".

Основна мета - координація зусиль та спільна діяльність в рамках інформування жителів тимчасово окупованих територій про можливості користування послугою операторів телекомунікаційних послуг "віртуальний номер, - йдеться у повідомленні пресслужби міністерства.

Зазначено, що "віртуальний номер" — це послуга, за допомогою якої можна в будь-якій точці світу придбати український номер телефону та користуватися ним через мобільний інтернет або Wi-Fi та з використанням мобільного застосунку навіть за відсутності фізичної SIM-картки.

Зокрема, оператор Lifecell надає послугу "віртуальний номер" через мобільний застосунок "BiP", "Інтертелеком" – через "IT Phone".

В обох застосунках користувачі окупованих територій можуть приймати та здійснювати голосові та відеодзвінки, а також отримувати вхідні SMS-повідомлення на електронну адресу без фізичної SIM-картки.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
ЗСУ набирають міць, це дуже турбує Росію, – військовий експерт ЗСУ набирають міць, це дуже турбує Росію, – військовий експерт
Міністерство закордонних справ України робить серйозні кроки, аби пояснити Заходу, якою реально є Росія. Однак основний важіль у цій боротьбі – забезпечення Збройних сил України потужними системами.
Спроба вторгнення РФ у Харків стане початком великомасштабної війни – Зеленський Спроба вторгнення РФ у Харків стане початком великомасштабної війни – Зеленський
Скажуть, що захищають російськомовне населення - це російський привід для вторгнення.
"Зробимо все, аби  Україна припинила своє існування": у Росії нова істерика (відео) "Зробимо все, аби Україна припинила своє існування": у Росії нова істерика (відео)
Те, що Україна не забуває про анексію і порушує це питання, доводить Москву до істерики. Російський депутат Костянтин Затулін назвав Україну ворогом Росії та закликав робити все, щоб нашої країни не існувало.
Loading...
Load next